Cabral, spionat non-stop! Află cum l-a urmărit Andreea Ibacka VIDEO EXCLUSIV


    Andreea Ibacka îl spionează pe Cabral prin metode tradiționalefoto: captură video
Andreea Ibacka îl spionează pe Cabral prin metode tradiționalefoto: captură video

Când vine vorba de spionajul „domestic” în showbiz-ul autohton, Cabral şi Andreea Ibacka sunt adevăraţi instructori. Andreea a mărturisit. E o veterană a acestui "sport" şi multe din poveştile ei amuzante sunt legate de spionaj.

A sărit gardul casei, deşi era încălţată pe tocuri, pentru a-şi spiona iubitul. Şi l-a urmărit dintr-o altă maşină decât a ei, cu farurile stinse, pentru a-i verifica programul. Întrebată dacă și-a urmărit vreodată soțul, Andreea Ibacka a râs și a răspuns afirmativ la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima TV.

Da. La început și l-am urmarit și pe parcurs, acum nah, ce să zic!? Știe și el, deja. Și el m-a urmărit pe mine! Sunt expertă în așa ceva și pot să-o fac așa, sub acoperire”, a spus Andreea.

Chiar dacă nu e o expertă în tehnologia de ultimă generaţie, Andreea are aptitudini incontestabile în spionajul tradiţional. Frumoasa blondă a povestit că îl urmărea pe Cabral cu o altă mașină decât a ei: „Se face cu o altă mașină, bineînțeles, nu cu mașina ta, că o știe. Farurile stinse, dai târcoale casei, îi urmărești programul, când iese de la muncă, și-așa”, a adăugat ea.

Nici faptul că purta tocuri, nu a oprit-o pe Andreea din urmăriri, care l-a urmărit pe Cabral ca o adevărată Jane Bond. Aceasta s-a declarat enervată de răspunsul lui Cabral atunci când a intrat la el în casă pe geam: „Veneam din club și pe tocuri, am sărit gardul, deci nimic nu-mi poate sta în cale. Noi nu mai vorbeam de câteva săptămâni și nah, fiecare își vedea de viața lui, ne despărțiserăm și totuși el mă mai căuta, din când în când, să mă verifice. Am zis, domne, tre să verific și eu la fel vânatul”, iar când a prins-o, Cabral a sărutat-o.

Pe de altă parte şi Cabral are tehnicile lui. Andreea povestește că soțul ei a găsit-o cu un alt bărbat: „Eu stăteam la etajul 10, înainte să mă mut împreună cu el, așa ca îi era foarte greu să vină la mine la ușă, sau la geam, să zicem, așa cum îmi era mie la el, pentru că eu am sărit gardul, de vreo câteva ori.  S-a trezit cu mine în casă. El nu putea să vină până la ușă și suna la interfon și după ce nu-i răspundeam, suna la toți vecinii, îmi dădea mesaje, ca o să scoale toți vecinii din somn, dacă eu nu îi răspund.La un moment dat, chiar a venit la mine într-o noapte, eram despărţiţi şi eu eram cu cineva, şi culmea, el asculta la uşă şi eram cu un băiat. Dar era fratele meu.L-am lăsat puţin să fiarbă în suc propriu şi după aia l-am anunţat. Când te angajezi într-o astfel de misiune, trebuie să fii conştientă că pot exista urmări care te pot afecta emoţional”.

La final, Andreea a adăugat: „Amândoi am gresșit, în 7 ani de relație, dar nu e vorba de infidelități și de chestii de genul ăsta. Au fost frământări mărunte”.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png