Carmen Negoiță, îndrăgostită lulea! Cu cine se iubește


    Carmen Negoiță
Carmen Negoiță

Carmen Negoiţă simte din nou fiorii dragostei după divorţul de Ionuţ Negoiţă. Vedeta s-a afişat în premieră la o petrecere mondenă la braţul unui tânăr fotograf cu care se iubeşte de şase luni.

Cinci ani s-au scurs de la divorţul lui Carmen de miliardarul Ionuţ Negoiţă! Deşi a şters cu greu cu buretele 11 ani de căsnicie, din care au rezultat doi copii, Ingrid şi Harry, acum vedeta şi-a refăcut viaţa amoroasă. A apărut mai îndrăgostită ca niciodată la braţul tânărului fotograf Rareş Pulbere, la o petrecere mondenă.

"Suntem împreună de şase luni şi ne stă bine, ca la început. El este fotograf şi lucrăm împreună aşa că petrecem destul de mult timp împreună. Ce va fi pe mai departe, vom vedea", a declarat Carmen, potrivit emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până joi, de la ora 23.45, la Prima Tv.

Şi chiar dacă a plecat prin ţările nordice fără el, Carmen nu a avut ochi pentru alţi bărbaţi.  Întrebată dacă suedezii sunt frumoși, stilista a răspuns: „Nu ştiu sincer, nu am apucat să văd un specimen foarte frumos, da erau într-adevăr sunt foarte înalţi, toţi majoritatea da, în rest nu ceva remarcabil, notabil. Tot românii noştri. Ei sunt baza bineinţeles”.

De Paşte, Carmen a fost plecată într-o croazieră şi a vizitat capitalele din nordul Europei. „Pe lângă faptul că am stat pe vapor două zile timp în care am avut tot felul de activităţi acolo teatru, socializare în general, am avut patru zile în care am coborât de pe vas într-un oraş din ţările nordice. Am vizitat Copenhaga, Talin, Stockholm şi Sankt Petersburg. Am fost cu copiii mei, cu nepoţii, cu sora mea, am fost o gaşcă, eu eram practic conducătorul. Era să pierdem vaporul pentru că nu ne-am luat punctul corect în care trebuie să ne întoarcem şi sora mea a greşit drumul până m-am prins eu că nu e bine. A fost un cadou de Paşte de la mama”, a spus ea.

Şi pentru că vedeta are rău de mare, a plecat blindată de acasă cu pastile. „Am rău şi când am fost acum câţiva ani într-o croazieră mi-a fost foarte rău, am vomitat şapte ore, dar acum pentru că ştiam m-am dus pregătită cu pastile, cu brăţări. Se pun nişte brăţări pe punctele acestea, se face un fel de presopunctură şi te ajută foarte mult. Şi bineînîeles când te urci pe vas e foarte important să dormi o perioadă ca să-ţi treacă senzaţia de legănat”, a mai declarat.

Carmen Negoiţă nu i-a uitat pe cei dragi de acasă şi mai ales pe iubit, căruia i-a adus un cadou surpriză, tocmai bun de încălzit nopţile de amor! „Am adus magneți și câteva cadouri pentru cei dragi, o sticlă de vodcă pentru cineva”, a explicat ea.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
infidelitate 0 jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Anamaria Prodan
concediul de odihnă
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
Xhaka Captură Youtube png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg