Cât cheltuieşte Tania Budi pentru a arăta perfect la 47 de ani VIDEO EXCLUSIV

4 februarie 2015
image
La aproape 47 de ani, Tania arată impecabilSursă foto: Sever Gheorghe/Click!

Tania Budi este una dintre cele mai cunoscute prezenţe feminine din showbiz. La aproape 47 de ani, pe care îi va împlini pe 6 februarie, blonda reuşeşte să se menţină în formă perfectă şi să arate mai bine ca fetele de 20 de ani.

Invitată în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV, Tania a explicat că nu suferă de criza vârstei de mijloc. În plus, când Alex Constantin i-a spus cât de bine arată, Tania a recunoscut că are grijă de corpul ei, dar nu exagerează. 

"Eu nu prea traversez crize. Orice fac, nu exagerez. Promovarea îngrijirii exteriorului a dus la obsesie. Eu nu am o obsesie, mă ocup pentru că e o îngrijire personală. Dorm foarte mult, după ce nu dorm. Pe bune, pierd nopţile. Nu îmi interzic nimic, zahăr nu mănânc pentru că nu îmi place. La sală merg de două ori pe săptămână, fac electrostimulare 20 de minute. Am un echilibru mintal foarte ok şi asta se vede. Nu prea am probleme, contează mult cum le percepem, sunt situaţii care trebuie rezolvate", a spus Tania. 

Nici nu crede că trebuie să faci multe eforturi pentru a avea un aspect plăcut. Întrebată cam cât ar trebuie să cheltuiască o femeie pe lună pentru îngrijire, Tania a spus că nu e nevoie de mulţi bani. 

"Vreo patru manichiuri, pedichiuri pe lună, tratamentul cu electrostimulare. Nu vreau să dau sume, în jur de 400 de lei pe lună. Şi sport. Dacă te duci la o bibliotecă, ai o frumuseţe mult mai păstrunzătoare, ajutată de cea exterioară", a completat Tania.

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png