Cât de PERICULOASE ar fi capcanele lui Kevin din "Home Alone"

simeon stalpnicul png
Singur acasă

Seria de filme Singur Acasă ne încântă în fiecare decembrie și dincolo de amuzament, ne-am gândit, uneori, cât de periculoase sunt capcanele lui Kevin.

Capcanele pe care protagonistul primelor două filme din serie, Kevin McAlliseter, sunt mult mai periculoase decât am crede, la prima vedere, luând în calcul faptul că Marv și Harry au reușit să se ridice, chiar dacă au primit lovituri extrem de puternice, scrie Playtech.ro.

Jake Roper, din echipa Vsauce, a oferit publicului un cadou de Crăciun. În încercarea de a recrea capcanele din casa lui Kevin, Roper și-a propus să testeze scena în care Harry, care vrea să intre în casă, se arde când pune mâna pe mânerul clanței, dar și pe cea cu cutiile de vopsea cese plimbă peste balustradă și pe care “Bandiții uzi” le primesc în față. Ca bonus, aflăm și cât de devastatoare poate fi o lovitură de rangă în piept.

Încălzirea mânerului dinspre interior spre exterior este un proces ce necesită foarte mult timp și care nu ar produce efectele scontate din film, având în vedere incandescența mânerului. Temperaturile necesare pentru o asemenea întâmplare ar fi mult mai mari decât cele pentru care este făcută ușa, având în vedere interiorul de spumă și de lemn, care s-ar aprinde, la un moment dat. ---- Impactul pe care îl au gălețile de vopsele care atârnă și lovesc hoții în plină figură ar fi extrem de dăunătoare; așa cum arată video-ul lui Jake Roper, distrugerea feței și gâtul rupt ar fi doar unele dintre efectele acestor găleți de vopsea primite în față.

Vezi VIDEO și află ce șanse de supraviețuire reală ar avea cei doi hoti din filmul "Singur Acasă".

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
cristian tudor popescu arșinel png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
vagner jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png