Ce ar face femeile dacă ar fi bărbaţi pentru o zi

Ultima actualizare:

    Neînțelegerile dintre sexe sunt vechi de când lumea și pământul. Femeile se plâng că nu-i înțeleg pe bărbați, iar ei spun că femeile sunt de neînțelesfoto: Shutterstock
Neînțelegerile dintre sexe sunt vechi de când lumea și pământul. Femeile se plâng că nu-i înțeleg pe bărbați, iar ei spun că femeile sunt de neînțelesfoto: Shutterstock

Vor sau nu femeile să intre în pielea sexului tare chiar şi pentru o zi? Vedetele noastre mai că ar fi tentate să lase tocurile şi fustele scurte deoparte şi să-şi ascundă gambele într-o lejeră pereche de pantaloni.

Ar putea fi femeile bărbaţi bine? Nu puţine sunt cazurile şi situaţiile în care ne-am dori măcar şi pentru o zi să intrăm în pielea, dar mai ales în mintea reprezentanţilor sexului... tare. Dj Wanda a avut ocazia să îmbrace ţinute masculine, dar se pare că experienţa i-a cam displăcut. Nu de alta, dar au copleşit-o responsabilităţile! „Am făcut experienţa asta undeva, se întâmpla când am pozat în haine total bărbăteşti. Eram la hotelul domnului Hagi şi chiar stăteam pe biroul dânsului aşa şi mi-am dat seama că nu aş vrea să fiu bărbat!”, a declarat DJ Wanda, pentru „Focus Magazin” (Prima TV).

Adina Buzatu: „Joc rolul de bărbnat”

Părerile însă sunt împărţite! Dacă tot îmbracă atâţia bărbaţi celebri din showbiz, Adina Buzatu s-ar simţi ca peştele în apă în pielea unui mascul pus la patru ace, evident. „Să ştii că joc rolul ăsta de bărbat, glumim acum, da joc rolul ăsta de bărbat în fiecare zi pentru că am 30.000 de clienţi bărbaţi majoritatea şi atunci trebuie să laşi puţin deoparte feminitatea când e vorba de muncă, ei trebuie să mă simtă bun profesionist, expertă pe ceea ce spun, nicidecum o mimoză care se smiorcăie”, a declarat Adina Buzatu, tot pentru „Focus Magazin”.

Şi Dana Săvuică mai că ar fi tentantă să joace acest rol, doar-doar o înţelege în sfârşit ce le trece prin minte bărbaţilor: „Pentru o zi, da! Aş vrea să intru în mintea unui bărbat să văd cum gândeşte el, pentru că iată că am ajuns la o vârstă la care în continuare pot să spun că habar nu am ce se întâmplă în mintea lor. Şi cred că e şi viceversa, cred că nici ei nu ştiu ce-i în mintea noastră! Sunt un mister. Da, puţin spus”.

Ce gândesc bărbaţii reprezintă o nebuloasă şi pentru actriţa Crina Matei. „Dacă în ziua respectivă aş putea să insuflu şi o energie tuturor bărbaţilor şi să le pot transmite cât de mare este dorinţa femeilor ca aceşti bărbaţi să le respecte mai mult şi să le înţeleagă, să le pătrundă ma adânc în străfundurile fiinţelor lor, ar fi extraordinar şi răspunsul ar fi da. Aş vrea să fiu bărbat pentru o zi! Şi aş încerca să văd şi ce este în mintea lor şi dacă aş putea doar într-o singură zi să-mi dau seama ce ne diferenţiază atât de mult încât există acest conflict de milenii între femeie şi bărbat, dar în acelaşi timp unul fără celălat nu pot exista”, a mărturisit actrița, pentru „Focus Magazin”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net