Ce face Crina Abrudan pentru a arăta impecabil la 38 de ani

Ultima actualizare:

    Crina AbrudanFoto: arhivă personală
Crina AbrudanFoto: arhivă personală

Pe Crina Abrudan (38 de ani) o știți de când prezenta știrile sportive. S-a retras din lumina reflectoarelor, dar asta nu o face să aibă mai puțină grijă de ea. Studiază designul interior și se pregătește de un alt drum în viață.

Fosta știristă vrea să arate mereu impecabil, iar pentru asta este în stare de nenumărate drumuri la saloanele de înfrumusețare, mai ales pentru că recunoaște că nu este o adeptă a sportului. Surprinsă de cei de la "Focus Magazin", emisiunea mondenă de la Prima Tv, la o ședință de epilare deifinitivă, Crina a povestit despre ceea ce face pentru a se menține frumoasă: "Nu cred că am rutină zilnică, depinde de programul pe care îl am în ziua respectivă, hai să zic rutină săptămânală, în weekend, sâmbăta sau duminica îmi iau eu timpul meu aşa seara să fac o baie fierbinte într-o cadă cu spumă şi folosesc atunci tot felul de gomaje pentru faţă şi pentru corp. Zaţul de cafea îl folosesc foarte mult în ultimul timp, îl iau pur şi simplu din mașina de cafea şi îl folosesc pe post de gomaj."

Nu îi place să facă sport

Cum o dietă echilibrată și tratamentele de înfrumusețare trebuie susținute de sport, ai putea spune că fosta știristă nu face excepție. Din contră, Crina nu este adepta mersului la sala de fitness: "Nu fac sport! Mi-e ruşine cu faptul că  nu pot să răspund altfel la întrebarea aceasta. Multă lume mă întreabă dacă fac sport, dacă alerg, mă întreba cineva zilele trecute dacă nu vreau să merg să alerg la maraton. Din păcate, din punctul ăsta de vedere sunt foarte leneşă. Nu reuşesc să mă mobilizez să merg să fac sport, nu am răbdare. Dacă mă pui să alerg în parc sau pe bandă sau să fac exerciţii la sală, nu am răbdare. Dacă mă pui acasă la treburile casnice, nu am nicio problemă, acolo nu mi-e lene ", a declarat ea pentru Focus Magazin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net