Ce mesaj îi transmite impresarul Annei Lesko, după ce l-a acuzat că a escrocat-o VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Anna Lesko se declară înşelată şi minţită de impresarul Florin NedelcuFOTO: Arhiva personală
Anna Lesko se declară înşelată şi minţită de impresarul Florin NedelcuFOTO: Arhiva personală

E scandal între Anna Lesko şi Florin Nedelcu, impresarul care i-a fost alături timp de cinci ani! Cântăreaţa îl acuză pe acesta că a escrocat-o în nenumărate rânduri.

Printre cuvintele grele aruncate de Anna, Florin încearcă să îngroape securea războiului şi îi transmite artistei un mesaj. Anna Lesko a pornit un adevărat război împotriva fostului ei impresar, Florin Nedelcu. Solista susţine că acesta ar fi escrocat-o în repetate rânduri, dar ea şi-a dat seama prea târziu!

"În noaptea de Revelion am întârziat la ultimul concert, de lângă Piteşti, în jur de 45 de minute, tocmai pentru că el a făcut pană. Întrucât clienţii începuseră să plece, beneficiarii au anulat spectacolul. În momentul în care i-am cerut avansul lui Nedelcu pentru întreaga echipă, el m-a minţit că nu a primit nimic!", a spus Anna Lesko.

Anna susţine că fostul ei impresar ar fi încasat, în numele ei, 3.600 de euro, avansul propriu-zis.

"L-am sunat apoi pe Nedelcu şi i-am transmis să îi fie ruşine că a minţit în aşa hal, că e un nesimţit şi că nu vreau să mai aud de el. Am cântat până la urmă pentru acel om, care l-a obligat pe Nedelcu să-mi înapoieze banii", a completat cântăreaţa.

Anna este însă convinsă că a mai fost înşelată de Nedelcu, dar nu a verificat. Cu toate că scandalul atinge cote alarmante, Florin Nedelcu pare să nu fie afectat de declaraţiile cântăreţei, ba mai mult consideră că toată această tărăşenie este de fapt, o modalitate de promovare şi încearcă să îngroape securea războiului.

Florin Nedelcu
Florin Nedelcu

Florin Nedelcu, fostul impresar al Annei Lesko: ''În primul rând îi urez sănătate, fericire şi ce îşi doreşte ea să devină realitate, să îi trăiască ăla mic şi cine îşi doreşte ea şi mi se pare un pic nefondat ceea ce face ea şi nu mi se pare că este pe direcţia ei de promovare chestia asta cu scandalul''.

Cu toate că Anna a declarat că a fost escrocată, Florin Nedelcu spune că este cu plăţile la zi şi că victima este de fapt el.

''Ea are toţi banii în cont, cu anexe, cu semnat, cu totul la zi. Eu i-am plătit eu de la mine, 5 evenimente înainte, evenimente la care ea a fost şi şi-a desfăşurat activitatea de artist într-un mod profesionist, evenimente la care eu nu mi-am luat încă banii, darea are banii în cont. Nu are niciun motiv de niciun fel să zică că eu am să îi dau bani în condiţiile în care nu există niciun artist din România care să mă arate cu degetul, să am un leu datorie la cineva'', a mai explicat acesta pentru emisiunea Click!

Deşi a fost "târât" în noroi de cântăreaţă, fostul impresar al Annei nu are ce să îi reproşeze: ''Eu nu am ce să îi zic, să fie sănătoasă şi sper ca la un moment dat să îşi dea seama că a greşit'', a încheiat Florin Nedelcu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net