Ce sexy e noua solist─â de la DJ Project

image
Laa 16 ani de la lansare, trupa DJ Project a ajuns la a cincea solist─â, Ela Rose (pe numele real Manuela Chereji, 26 de ani)foto: arhiva personal─â

ÔÇ×Uneori, solistele r─âm├ón ├«ns─ârcinate! La noi s-a ├«nt├ómplat tot timpulÔÇŁ. Asta spun, cu amuzament, b─âie┼úii de la Dj Project. Dup─â colabor─ârile cu Giulia Anghelescu (31 de ani) ┼či cu Adela Popescu (29 de ani), Gino Manzotti ┼či Dj Maxx au fost nevoi┼úi s─â-┼či g─âseasc─â o nou─â solist─â.

Click! ╚Ťi-o prezint─â pe nou voce feminin─â a trupei DJ Project, Ela Rose. Pe numele real Manuela Chereji, fata are 26 de ani ╚Öi este originar─â din or─â╚Öelul ╚śtei (jude╚Ťul Bihor). Este pasionat─â de muzic─â din copil─ârie. A ├«nceput s─â c├ónte serios mai ├«nt├ói ├«n corul ╚Öcolii, apoi la diverse serb─âri, petreceri, festivaluri ╚Öi concursuri de muzic─â.

Ascult─â prima pies─â DJ Project cu Ela Rose, ÔÇ×SevrajÔÇŁ

├Än 2008, ├«n timp ce c├ónta la Zilele Ora╚Öului ╚śtei, Manuela a fost remarcat─â de David Deejay, un produc─âtor muzical, care i-a propus o colaborare pentru o meodie. Tot el este cel mare i-a dat numele de scen─â Ela Rose. Debutul oficial pe scena muzical─â rom├óneasc─â a fost ├«n martie 2009, c├ónd Ela a ├«mplinit la 18 ani, cu piesa ÔÇ×I Can FeelÔÇŁ.

Îl are pe vino-ncoa'

stanga
dreapta
image
image
image
image
image

Așa arăta când a debutat în muzică

Ela a absolvit Colegiului Na╚Ťional ÔÇ×Avram IancuÔÇŁ din ╚śtei, apoi s-a mutat la Bucure╚Öti, unde a studiat Jurnalismul, la o universitate particular─â. Piesa ei de debut, ÔÇ×I Can FeelÔÇŁ, a fost difuzat─â cu succes de radiouri, astfel c─â a fost desemnat─â ÔÇ×Piesa anului 2009ÔÇŁ de postul Vibe FM. Videoclipul acelei melodii a fost filmat la Budapesta (├«n Ungaria), sub ├«ndrumarea regizorului Drago╚Ö Buliga.

E prietena celor de la DJ Project de mult timp

Ela Rose nu este la prima colaborare cu b─âie╚Ťii din trupa DJ Project. Solista a lansat ├«n 2010 cel de-al doilea single din carier─â, ÔÇ×No You, No LoveÔÇŁ. Piesa a fost realizat─â ├«n colaborare cu DJ Gino Manzotti (DJ Project) ╚Öi Adi Colceru (David Deejay).

├Än prim─âvara anului 2011, Ela Rose a lansat cel de-al treilea single oficial, ÔÇ×Lovely WordsÔÇŁ, care a avut un succes nebun peste hotare, mai ales ├«n Grecia, Bulgaria ╚Öi Serbia, ╚Ť─âri ├«n care s-a clasat pe primele pozi╚Ťii ├«n topurile muzicale. Cu acea pies─â, ├«n Grecia, Ela Rose a fost timp de patru s─âpt─âm├óni consecutive pe locul ├«nt├ói ├«n Top 30 la Heat Radio, unul dintre cele mai ascultate posturi grece╚Öti. Videoclipul ÔÇ×Lovely WordsÔÇŁ a fost filmat ├«n vara lui 2011 pe malul M─ârii Negre.

B─âie╚Ťii de la DJ Project au schimbat solistele ca pe ╚Öosete

image
Claudia Pavel, Ellie White, Giulia Anghelescu ╚Öi Adela Popescu au fost ╚Öi ele soliste pentru b─âie╚Ťii din DJ Project

Trupa DJ Project a luat fiin╚Ť─â ├«n octombrie 2000, la ini╚Ťiatuva lui Handke Giuseppe, alias DJ Gino Manzotti (originar din Arad) ╚Öi Florea Ovidiu Nicolae, alias DJ Maxx (originar din B─âile╚Öti, jude╚Ťul Dolj). Primul album a fost lansat ├«n 2001 ╚Öi se nume╚Öte ÔÇ×ExperienceÔÇŁ, apoi a urmat ÔÇ×Spune-mi tot ce vreiÔÇŁ. Pe atunci, vocea trupei era asigurat─â de Claudia Pavel alias Cream. Din toamna lui 2003, ├«ns─â, fata din trup─â a fost ├«nlocuit─â cu Elena Baltagan alias Ellie White, iar primul disc ├«nregistrat cu ea se nume╚Öte ÔÇ×Lumea taÔÇŁ. Perioada ├«n care solist─â a fost Elena a fost cea mai glorioas─â. Trupa a fost, ├«n 2004, singura forma╚Ťie care a rezistat vreodat─â 40 de s─âpt─âm├óni ├«n Romanian Top 100. Trupa a lansat al patrulea album, ÔÇ×╚śoapteÔÇŁ, ├«n 2005, iar al cincilea material discografic a venit ├«n iulie 2006, cu numele ÔÇ×Povestea meaÔÇŁ. DJ Project a fost numit─â de MTV Rom├ónia cea mai bun─â trup─â dance timp de doi ani consecutiv, ├«n 2006 ╚Öi 2007.

La sf├ór╚Öitul ui 2009, Dj Project ├«ntrerupe colaborarea cu Elena, ca urmare a dorin╚Ťei acesteia de a urma o carier─â solo. ├Än locul ei a fost cooptat─â Giulia Anghelescu, care a p─âr─âsit forma╚Ťia noi ani mai t├órziu, la sf├ó╚Öitul lui 2011, pentru c─â a r─âmas ├«ns─ârcinat─â. Giulia a fost ├«nlocuit─â de Adela Popescu, dar ╚Öi aceasta a fost nevoit─â s─â ├«ntrerup─â colaborarea cu forma╚Ťia anul acesta, tot din cauz─â c─â este gravid─â.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
10 utile salvamar steag rosu plaja 16 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg