Ce sexy e noua solistă de la DJ Project

Ultima actualizare:

    Laa 16 ani de la lansare, trupa DJ Project a ajuns la a cincea solistă, Ela Rose (pe numele real Manuela Chereji, 26 de ani)foto: arhiva personală
Laa 16 ani de la lansare, trupa DJ Project a ajuns la a cincea solistă, Ela Rose (pe numele real Manuela Chereji, 26 de ani)foto: arhiva personală

„Uneori, solistele rămân însărcinate! La noi s-a întâmplat tot timpul”. Asta spun, cu amuzament, băieţii de la Dj Project. După colaborările cu Giulia Anghelescu (31 de ani) şi cu Adela Popescu (29 de ani), Gino Manzotti şi Dj Maxx au fost nevoiţi să-şi găsească o nouă solistă.

Click! ți-o prezintă pe nou voce feminină a trupei DJ Project, Ela Rose. Pe numele real Manuela Chereji, fata are 26 de ani și este originară din orășelul Ștei (județul Bihor). Este pasionată de muzică din copilărie. A început să cânte serios mai întâi în corul școlii, apoi la diverse serbări, petreceri, festivaluri și concursuri de muzică.

Ascultă prima piesă DJ Project cu Ela Rose, „Sevraj”

În 2008, în timp ce cânta la Zilele Orașului Ștei, Manuela a fost remarcată de David Deejay, un producător muzical, care i-a propus o colaborare pentru o meodie. Tot el este cel mare i-a dat numele de scenă Ela Rose. Debutul oficial pe scena muzicală românească a fost în martie 2009, când Ela a împlinit la 18 ani, cu piesa „I Can Feel”.

Îl are pe vino-ncoa'

Așa arăta când a debutat în muzică

Ela a absolvit Colegiului Național „Avram Iancu” din Ștei, apoi s-a mutat la București, unde a studiat Jurnalismul, la o universitate particulară. Piesa ei de debut, „I Can Feel”, a fost difuzată cu succes de radiouri, astfel că a fost desemnată „Piesa anului 2009” de postul Vibe FM. Videoclipul acelei melodii a fost filmat la Budapesta (în Ungaria), sub îndrumarea regizorului Dragoș Buliga.

E prietena celor de la DJ Project de mult timp

Ela Rose nu este la prima colaborare cu băieții din trupa DJ Project. Solista a lansat în 2010 cel de-al doilea single din carieră, „No You, No Love”. Piesa a fost realizată în colaborare cu DJ Gino Manzotti (DJ Project) și Adi Colceru (David Deejay).

În primăvara anului 2011, Ela Rose a lansat cel de-al treilea single oficial, „Lovely Words”, care a avut un succes nebun peste hotare, mai ales în Grecia, Bulgaria și Serbia, țări în care s-a clasat pe primele poziții în topurile muzicale. Cu acea piesă, în Grecia, Ela Rose a fost timp de patru săptămâni consecutive pe locul întâi în Top 30 la Heat Radio, unul dintre cele mai ascultate posturi grecești. Videoclipul „Lovely Words” a fost filmat în vara lui 2011 pe malul Mării Negre.

Băieții de la DJ Project au schimbat solistele ca pe șosete

Claudia Pavel, Ellie White, Giulia Anghelescu și Adela Popescu au fost și ele soliste pentru băieții din DJ Project
Claudia Pavel, Ellie White, Giulia Anghelescu și Adela Popescu au fost și ele soliste pentru băieții din DJ Project

Trupa DJ Project a luat ființă în octombrie 2000, la inițiatuva lui Handke Giuseppe, alias DJ Gino Manzotti (originar din Arad) și Florea Ovidiu Nicolae, alias DJ Maxx (originar din Băilești, județul Dolj). Primul album a fost lansat în 2001 și se numește „Experience”, apoi a urmat „Spune-mi tot ce vrei”. Pe atunci, vocea trupei era asigurată de Claudia Pavel alias Cream. Din toamna lui 2003, însă, fata din trupă a fost înlocuită cu Elena Baltagan alias Ellie White, iar primul disc înregistrat cu ea se numește „Lumea ta”. Perioada în care solistă a fost Elena a fost cea mai glorioasă. Trupa a fost, în 2004, singura formație care a rezistat vreodată 40 de săptămâni în Romanian Top 100. Trupa a lansat al patrulea album, „Șoapte”, în 2005, iar al cincilea material discografic a venit în iulie 2006, cu numele „Povestea mea”. DJ Project a fost numită de MTV România cea mai bună trupă dance timp de doi ani consecutiv, în 2006 și 2007.

La sfârșitul ui 2009, Dj Project întrerupe colaborarea cu Elena, ca urmare a dorinței acesteia de a urma o carieră solo. În locul ei a fost cooptată Giulia Anghelescu, care a părăsit formația noi ani mai târziu, la sfâșitul lui 2011, pentru că a rămas însărcinată. Giulia a fost înlocuită de Adela Popescu, dar și aceasta a fost nevoită să întrerupă colaborarea cu formația anul acesta, tot din cauză că este gravidă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net