Ce vedete au avut sarcini cu probleme şi cum au trecut peste acestea VIDEO EXCLUSIV

image
Diana Bişinicu îşi aminteşte de durerile pe care le-a avut când a fost însărcinată

Ar prefera oricând să schimbe scutece, dar să nu mai treacă prin perioada sarcinii. Greţurile, ameţelile şi contracţiile le dau fiori vedetelor noastre. Ellie White,de pilda, recunoaşte că ar face oricând al treilea copil dacă nu ar fi nevoită să suporte durerile prenatale. La fel gândeşte şi Giulia Anghelescu care a trecut prin două sarcini toxice. Vedetele au rememorat pentru emisiunea Click! de la Prima Tv acele clipe.

Sunt mândre de copiii lor, dar unele mămici din showbizzul românesc nu-şi mai doresc alte sarcini! Motivul este lesne de înţeles pentru orice femeie care în perioada prenatală a avut greţuri şi dureri. Mămică a doi copii, Ellie White spune că se trezeşte cu plăcere noaptea pentru a-şi alăpta bebeluşul, dar peste contracţiile dinainte de naştere nu vrea să mai treacă niciodată! "Aş prefera sincer perioada de schimbat scutece şi alăptat decât asta de dureri. Măcar nu am dureri", a povestit cântăreaţa.

De dureri insuportabile a avut parte şi Diana Bişinicu! În timpul sarcinii, artista s-a luptat şi cu o hernie care nu i-a dat pace. "Primele 4 luni mi-a fost extrem de rău pentru că am avut foarte multe ameţeli plus că m-a terminat durerea de coloană". Cum nu a avut voie să ia medicamente, cântăreaţa a ascultat sfatul medicului şi asttfel a mai scăpat de dureri. "E iarnă, du-te pe balcon, cu siguranţă găseşti un ţurţure pe acolo şi pune-l pe coloană ca să-ţi amorţească bine", îşi aminteşte Diana că îi spunea medicul.

image
Fetiţa Juliei i-a cauzat acesteia unele probleme pe parcursul sarcinii

Deşi în concerte a zâmbit, Giulia Anghelescu a avut ambele sarcini cu probleme! Cântăreaţa a suportat durerile, dar nici nu vrea să-şi amintească prin ce a trecut. "Am cunoscut şi femei fericite care nu au avut nicio problemă în sarcină, eu având două sarcini toxice a fost un pic mai greu. Perioada de după naştere este grea dar frumoasă în felul ei. Pentru mine a fost puţin mai greu cu fetiţa, ea a fost mai năstruşnică. Băieţelul în schimb este foarte cuminte. Am dormit foarte bine din prima noapte în care am ajuns acasă" a declarat Giulia pentru Click! de la Prima TV.

simeon stalpnicul png
Fetiţa Juliei i-a cauzat acesteia unele probleme pe parcursul sarciniiFoto Click!
valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg