Cine e Bianca Adam – Tequila, vloggerița care a fost bătută cu o rangă în mijlocul străzii


    Bianca Adam pe plajaBianca Adam are 22 de ani și este din Craiova
Bianca Adam pe plajaBianca Adam are 22 de ani și este din Craiova

După scandalul monstru în care a fost implicată cea mai cunoscută vloggeriță din România, toto lumea se întreabă cine este, de fapt, Bianca Adam – Tequila. Iată ce nu știai despre ea!

Bianca Adam Tequila este cea mai cunoscută vloggeriță din România și cel mai de succes vlogger feminin de la noi din țară. La numai 22 de ani, ea are peste 1,5 milioane de urmăritori pe YouTube și este un influencer foarte apreciat mai ales în rândul tinerilor și adolescenților. În juruș numelui său s-a strâns o întreagă comunitate de oameni, atât pe Facebook, cât și Instagram.

Bianca Adam – Tequila, cea mai de succes vloggerită din România

Originară din Craiova, Bianca Adam și-a pus bazele unui vlog pe vremea când în țara noastră acest concept nu era foarte popular. În prezent are 1.5 milioane de abonați peYouTube și își dedică viața pentru a crea conținut de divertisment, pentru adolescenții din România. Iată ce a declarat într-o emisiune la ProTv: „Simțeam nevoia pur și simplu să-mi exprim creativitatea și să-mi transpun ideile pe sticlă. Simțeam nevoia să montez, să îmi pun cap la cap niște idei care să fie creative sau amuzante și am simțit că cel mai bine pot să îmi exprim aceste idei prin mediul Youtube-ului."

Puștoaica a urmărit de-a lungul anilor numeroși vloggeri din afara țării, a preluat idei, a evoluat și este într-o continuă schimbare. Recent, ea a fost invitată la un eveniment de mare amploare, întâlnirea celor mai de succes vloggeri din Europa. „Anul acesta, când s-a făcut întâlnirea cea mai mare a YouTuberilor din Europa, Bie a fost invitată că reprezentant al României. Evenimentul a fost unul exclusivist, atât de exclusivist încât am vrut și eu să iau parte la eveniment, însă nu am putut", a spus Florin Grozea, maganerul Tequilei.

De asemenea, Bianca Adam a fost desemnată "Cea mai populară vloggerita" în cadrul evenimentului „Webstock 2018”.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
ruxi jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
cub mama theo rose carmen harra png
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
ruxi jpg
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1  Sursa   Instagram jpg