Cine este tinerelul care i-a „furat” inima Adinei de la Heaven

Ultima actualizare:

    Trupa Heavenfoto: arhiva personală
Trupa Heavenfoto: arhiva personală

Adinei de la Heaven îi plac tinereii. Şi-a lăsat iubitul, în vârstă de 25 de ani, pentru unul de 22. Nu trageți concluzii pripite, Adina nu și-a părăsit iubitul. Totul s-a întâmplat la filmările noului videoclip al trupei pentru piesa "La la love".

Piesa fetelor de la Heaven se anunță a fi hitul verii. Ele au venit în platoul emisiunii Click!, difuzată de la 23.30, de luni până joi, la Prima TV și au spus mai multe despre cum a fost la filmări.

Iată cine este tânărul care le-a cucerit pe fetele de la Heaven

Filmările au fost cu peripeții. Alina probabil că s-a uitat prea mult în ochii tinerelului și a călcat strâmb și a stat cu piciorul luxat 19 ore”, a glumit Adina. Cu toate acestea, frumoasa blondă nu s-a sfiit să vorbească despre Radu, manechinul în vârstă de 22 de ani care le-a furat inimile fetelor: „Noi știm că Radu este un manechin cunoscut și dorit de foarte multe femei, adică asta am văzut” a mai spus aceasta. Mai mult, nu este prima oară când fetele de la trupa Heaven au ocazia să se piardă în priveliștea oferită de Radu: „Noi suntem la a doua colaborare cu el, am mai colaborat într-un videoclip acum doi ani”, a adăugat Roxana, sora Adinei.

Cât despre cine a venit cu ideea, Adina a simțit nevoia să pună responsabilitatea aceasta pe capul altcuiva: „Botea a spus așa: «Dacă tot ai unu acasă de 25 de ani, hai să-ți aduc unul în clip de 22, ca să te simți și mai bine»”. Mai mult, întrebată de iubitul ei, Adina a confirmat: „E amanetat, e acasă, mă așteaptă, de fapt, jos, vreau să plecăm imediat după emisiunea voastră câteva zile în vacanță, pentru că sunt praf”. Cu toate acestea, blonda nu a vrut să dezvăluie care este destinația de vacanță a cuplului, de frică să nu vină paparazzi peste ei.

Se pare că Adina nu-i poartă pică lui Botea pentru că „a băgat zâzanie” în relația ei. Mai mult, aceasta îi mulțumește din suflet: „Vreau să le mulțumesc tuturor care au fost implicați în treaba asta, mai ales lui Botea, pe care îl iubesc”, a spus ea. În plus, vedeta a ținut să mulțumească și agenției care a dus-o în acea parte a Greciei: „Fără această agenție n-am fi filmat acolo și n-am fi văzut frumusețea asta de parte a Greciei, totul e demențial”.

Deși filmările pentru videoclip s-au întins pe o perioadă destul de lungă de timp, fetel de la trupa Heaven au reușit, cumva, să supraviețuiască și acestui proiect: „Dar să știi că am făcut față, chiar dacă filmările au durat aproape 20 de ore”, a mai spus Adina.

Când au văzut pozele vechi cu ele difuzate în cadrul emisiunii, pe fete le-a apucat nostalgia: „Să știi că noi avem foarte multe amintiri, foarte multe albume vechi, chiar și toate lucrușoarele pe care le-am primit de la fani: brățări, hârtiuțe, poezii, tot, absolut tot, îi iubim. Ei încearcă să adapteze versurile cu ceea ce gândesc ei. Astea sunt senzaționale și vrem să le mulțumim foarte mult” a spus ea.

Mai mult, fetele de la Heaven încearcă să își răsplătească fanii cu premii pe pagina lor de pe o rețea socială: „Săptămâna trecută am avut un premiu foarte mare și ținem să-i anunțăm că de săptămâna viitoare o să începem din nou un concurs foarte mare cu premii foarte mari, pentru ei, pentru că ne sunt dragi și pentru că ne-au susținut atâția ani”, a spus Adina.

Cât despre relații, nici colegele Adinei nu o duc prea rău. Ba mai mult, Alina susține că ea este cea tânără: „La mine, eu sunt tinerica în relație”, a spus focoasa brunetă. Roxana nu a vrut să dea mai multe detalii: „Fiecare cu viața ei personală. Suntem luate”.

Iar despre copii, fetele au un vis comun: „Ne-am dorit să rămânem amândouă odată însărcinate, acum nu știu cum o vrea și Alina, dacă Alina vrea trupa Heaven să fie singura trupă din România cu burta la gură pe scenă. De ce nu? Toate colegele noastre care sunt mămici au cântat până în luna a 8-a. Sperăm ca nici la noi să nu se vadă” a mai spus Adina, la sfârșit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image
actualitate.net
image
actualitate.net