Clejanii au dotat-o pe Margherita cu un bolid de 45.000 de euro

Ultima actualizare:

    Bolidul, roşu ca focul, e parcat  în faţa vilei în care locuiesc  Viorica şi Ioniţă din Clejani
Bolidul, roşu ca focul, e parcat în faţa vilei în care locuiesc Viorica şi Ioniţă din Clejani

Răsfăţata fiică a Clejanilor i-a convins cu argumente puternice pe vestiţii săi părinţi că merită această bijuterie pe patru roţi, căci şi-a luat din prima permisul de conducere şi a absolvit cu brio Facultatea de Jurnalism.

“Tati o să îmi cumpere o maşină foarte frumoasă. Este elegantă şi exact aşa cum îmi doresc eu”, povestea Margherita (22 de ani), în urmă cu câteva luni. Iar tăticul Ioniţă de la Clejani s-a ţinut de cuvânt, după ce a muncit pe rupte, alături de soţia sa, Viorica, vreme de trei luni, pe la nunţi şi botezuri.

Margherita a terminat cu brio  Facultatea de Jurnalism şi a  primit un cadou pe patru roţi
Margherita a terminat cu brio Facultatea de Jurnalism şi a primit un cadou pe patru roţi

Acesta şi-a răsplătit fata cu un Range Rover Evoque, în valoare de 45.000 de euro, o adevărată bijuterie pe patru roţi. Maşinuţa, nou-nouţă, are încă numere de înmatriculare roşii, şi ocupă locul de parcare deţinut până de curând de Ioniţă, în faţa vilei lor. Margherita se vede nevoită să circule cu “lămâia” în geam vreme de un an, însă a căpătat deja experienţă în şofat la volanul altei maşini.

Fotoreporterii Click! au surprins-o, luna trecută, pe prinţesa Clejanilor, şofând un Opel Astra şi nici că a încălcat vreo regulă de circulaţie. Era însă foarte atentă şi la frâne, căci nu voia să-şi strice frumuseţea de silicoane, investiţie de 2.500 de euro, făcută acum doi ani. “La examenul auto am stat în stres maxim. Am avut şi icoanele cu mine. Când s-a urcat poliţistul i-am spus să mă lase să mă rog şi să pup icoanele. Acesta a început să râdă”, îşi aminteşte şoferiţa marca VIP.

Şi Tonciu îşi plimbă silicoanele într-o maşină scumpă

Andreea Tonciu  conduce un Range  Rover Evoque
Andreea Tonciu conduce un Range Rover Evoque

Nu doar Margherita conduce un Range Rover Evoque! O astfel de maşină, care valorează până la 50.000 de euro + TVA, în funcţie de motorizarea şi interiorul autoturismului, are şi Andreea Tonciu. Bruneta a primit-o la începutul acestui an, chiar de la părinţii ei.

Se ştie că aceştia au afaceri cu flori şi lumânări, însă şi Andreea se poate spune că este pe picioarele ei, având în vedere că încasează un salariu de la Antena 1. “Am primit cel mai frumos cadou! Le mulţumesc părinţilor mei! Vă iubesc!”, şi-a manifestat ea recunoştinţa.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net