Cristina Spătar a trecut prin clipe grele: “Mi-am dorit să nu mai trăiesc”

Ultima actualizare:
Maşina solistei, în valoare  de 80.000 de euro,  este serios avariată
Maşina solistei, în valoare de 80.000 de euro, este serios avariată

Accidentul de mașină din 15 iunie a făcut-o pe Cristina Spătar (44 de ani) să vadă viața cu alți ochi. Miercurea trecută, pe raza localității Crevedia, artista a fost implicată într-un accident grav de circulație. Mașina ei de 80.000 de euro a fost serios avariată, iar dacă ar fi să ne luăm după modul în care arată bolidul, Cristina se poate declara o norocoasă. Impactul frontal ar fi putut să o trimită pe regina R&B direct pe patul unui spital. Sau chiar mai rău.

Amintirea este încă proaspătă, dar Cristina și-a făcut din nou curaj să se urce la volan, chiar dacă nu i-a fost ușor. Are încă dureri la cap, mâini și picioare, căci are vânătăi serioase la nivelul membrelor și va trebui să meargă să facă un RMN pentru a exclude orice neplăceri viitoare. Cei de la "Focus Magazin", emisiunea mondenă de la Prima Tv, cu începere de la 23:45, difuzată de luni până joi, au prins-o pe solistă la primul eveniment monden la care a luat parte după accident: deschiderea celui mai mare centru de tatuaje din România.

Aceasta le-a declarat: “Încă mă simt rău. Încă nu mi-e bine. A fost prima dată când am pățit așa ceva. Conduc din 1995. A fost chiar un șoc, mai ales că a intrat frontal în mine și destul de puternic. Trebuie să mă duc să fac un RMN. M-au consultat medicii pe loc și m-au întrebat dacă vreau să merg la spital, dar nu am vrut. Mi-au spus că e relativ în regulă, am făcut un șoc, dar mi-au dat pastile. Mă durea capul și nu mai puteam să stau de dureri. M-a durut și ieri și alaltăieri.”

Cristina și Alin Ionescu se îndreaptă spre divorț
Cristina și Alin Ionescu se îndreaptă spre divorț

Cristina a luat nefericita experienţă ca pe o lecţie de viaţă. Solista a recunoscut că nu de puţine ori şi-a dorit să încheie definitiv conturile cu viața. Totul a făcut-o să reflecteze mai bine asupra existenței și să o aprecieze mai tare: “Mă gândeam cât de ușor poți să te stingi într-o secundă, cât de scurtă și imprevizibilă e viața. Cred că într-adevăr există Dumnezeu! Și Dumnezeu are planuri cu mine. M-a pus la încercare, de multe ori mi-am dorit să nu mai trăiesc și m-am gândit la asta, ia uite ce se întâmplă când îți dorești să nu mai trăiești.”

Accidentul a avut loc la câteva ore după ce soțul ei a anunțat divorțul


    Cristina și Alin Ionescu se îndreaptă spre divorțFoto: arhivă personală
Cristina și Alin Ionescu se îndreaptă spre divorțFoto: arhivă personală

Cu doar câteva ore înainte de accidentul din Crevedia, Alin Ionescu, soțul cântăreței a scris pe Facebook un mesaj prin care a anunțat separarea de nevastă. Cu toate acestea, a fost prima persoană care a sosit la locul impactului. Deși s-a speculat o conexiune între accident și anunț, Cristina a mărturisit că nici până la ora actuală nu a citit mesajul cu pricina și că nu există nici cea mai mică legătură între cele două.

Despre divorț nu a mai vrut să comenteze în fața reporterilor și s-a rezumat să mai spună dpoar atât "Nu ştiu dacă o să fie, dacă n-o să fie."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net