Cum a scăpat Catinca Roman de grija kilogramelor


    Catinca Roman se teme de cântarfoto: Click!
Catinca Roman se teme de cântarfoto: Click!

Catinca Roman nu vrea să audă de cântar. Nu se urcă pe el nici s-o pici cu ceară. Ani întregi, creatoarea de modă s-a luptat cu kilogramele, la fel ca şi sora ei mai mică, Oana. Catinca a mers îmbrăcată în haine negre la un eveniment monden, pentru a ascunde kilogramele în exces. Părul colorat în albastru-gri o scotea din anonimat.

La 48 de ani, Catinca Roman încearcă din răsputeri să se menţină în formă. S-a luptat mereu cu surplusul de kilograme, dar a ştiut şi cum. A mers regulat la sală, a făcut electostimulare, aerobic şi a mâncat numai după sfatul medicilor nutriţionişti. „Ca de obicei sport, un stil de viaţă cât se poate de sănătos şi multă activitate. Merg la un studio de emes, la body cu costumul şi curenţii electrici, fac de foarte mult timp aerobic cu Luminiţa Nicolescu şi încerc când îmi reuşeşte să ajung şi sporturi în aer liber”, a dezvăluit ea pentru emisiunea Click!, difuzată la Prima TV, de luni până joi, la ora 23.30.

În ciuda faptului că transpiră la greu prin sălile de fitness, Catinca nu îşi numără niciodată kilogramele. Vedeta se fereşte de cântar ca de Necuratul. ”Nu mă cântăresc niciodată. De ce? Pentru că nu cred că kilogramele sunt importante, sincer, ci felul în care arăţi şi cât eşti de fit”, a mai spus ea pentru Click! TV. Chiar dacă spune că nu este obsedată de kilogramele în plus, Catinca a venit toată îmbrăcată în haine negre la un eveniment monden. A făcut, însă, senzaţie cu şuviţele albastre din păr, care săreau în ochi. 

Cea mai mare realizare a Catincăi este fiica ei, Calina , în vârstă de 16 ani. „E ok, ne înţelegem din ce în ce mai bine  şi chiar m-a observat că în ultima vreme a început să fie din ce în ce mai responsabilă, ceea ce mă bucură foarte tare”, a mai adăugat Catinca. Chiar dacă ceasul biologic a sunat pentru Catinca şi nu mai poate face încă un copil, ea o ajută cu mare plăcere pe sora ei mai mică, Oana. Fetiţa acesteia, Maria Isabela, are un an şi şapte luni, şi are nevoie de supraveghere non stop. Cum soţul Oanei, Marius Elisei, a cam lipsit de acasă în ultima vreme , fiind plecat la muncă în străinătate, Oana a chemat-o pe Catinca  să mai stea cu micuţa. 

”Am depăşit vârsta la care aş putea să mai fac încă un copil. Am unul mare şi îmi dedic toată energia lui şi bineînţeles c-o mai ajut şi pe Oana de câte ori pot şi are nevoie”, a conchis Catinca Roman pentru emisiunea Click!.

mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
FotoJet (11) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png