Cum îşi domolesc vedetele animalele de companie. Paula Seling îşi învaţă căţelul să nu-i mai murdărească hainele VIDEO

12 februarie 2015
article img
Paula se supără atunci când căţelul ei îi murdăreşte haineleFoto: arhiva personală

Statutul de vedetă cu bune maniere se ţine. Vorba aceea, stăpânul are cei şapte ani de acasă, iar patrupedul care-l însoţeşte nu trebuie să fie mai prejos. De pildă, Paula Seling atunci când iese pe stradă cu cei doi căţei, nu vrea să se facă de râs. Cântăreaţa spune că Samy, samoyed-ul ei, trebuie să înveţe să nu mai sară pe ea şi să nu-i murdărească hainele!

Cântăreaţa  a mărturisit la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la 23.30, la Prima Tv, că Samy, samoyed-ul ei, trebuie să înveţe să nu mai sară pe ea şi să nu-i murdărească hainele! De asemenea, e foarte important să înveţe să nu accepte hrană de la străini, iar Luna, căţeluşa găsită în faţa Guvernului, să fie puţin mai ascultătoare.

"Este o plângăcioasă şi are senzaţia când iese undeva, şi este multă lume în jur, că i se întâmplă ceva. Abia am reuşit să fac cu ea un şezi şi un culcat, dar fără hrană, pentru că dacă încep să fac cu ea cu hrahă este acolo călare pe mâina mea să vadă ce am acolo", a povestit Paula Seling la emisiunea Click! Zis şi făcut - i-a dus la nişte cursuri de dresat. Încă de la prima întâlnire cu instructorul Mihai Nae, în doar 10 minute, căţelul Samy a învăţat că nu accepte mâncarea de la Alex, cel care juca rolul "străinului". Asta spre marea surpriză, dar şi bucurie a Paulei.

article img
Căţelul lui Florin Grozea şi-a găsit un partener de joacăFoto: arhiva personală

Florin Grozea, solist în vechea trupă HI-Q, a dus-o şi el pe căţeluşa Minnie la dresat. "Este o fetiţă Beagle, de doi ani şi un pic. Este foarte jucăuşă şi foarte bine dezvoltată, ca dovadă că de abia pot s-o ţin. E deşteaptă clar, doar că trebuie un pic învăţată nişte reguli care şi pe ea s-o protejeze. De exemplu, fuge din curte. Nu vine când o chemăm. Este foarte pofticioasă şi poate să mănânce lucruri care nu sunt bune pentru ea. Ea nu are de unde să ştie", a spus Florin la Click!

La Amna acasă e tare aglomerat. Cântăreaţa e mândra stăpână a trei căţei plus patru pisici. Fiecare îşi ştie locul în familie, numai că de când a venit pe lume fiul cântăreţei, David Cristian, armonia din casă e pe cale să se strice. Căţeii ar putea fi prea geloşi pe noul membru al familei, aşa că, Amna s-a gândit să-şi ducă patrupedele la cuminţit.

"Vreau ca atunci când ies în curte cu David să ştiu că atunci când îi spun "Stai!" acolo înţepeneşte! Nu ştii niciodată, din gelozie ce reacţii pot avea căţeii!", a declarat Amna la emisiunea Click!

Cei care îşi duc câinii la dresaj, ar trebui să ştie că animalele deprind "bunele maniere" în minimum două luni.

Vezi aici arhiva emisiunilor Click!