Cum s-a schimbat Lidia Buble de când e cu Răzvan Simion


    Lidia Buble, mai fericită ca niciodatăfoto: Click!
Lidia Buble, mai fericită ca niciodatăfoto: Click!

Lidia Buble e toată numai un zâmbet. Dacă până acum Lidia s-a ferit să vorbească despre viaţa ei amoroasă, acum spune că este mai îndrăgostită ca oricând. Şi dacă lumea a arătat-o cu degetul, acuzând-o că a distrus căsnicia iubitului ei, Răzvan Simion, cântăreaţa spune că nu este păcătoasă.

"Le-a spus şi fetelor" că e fericită! Lidia Buble nu se mai ascunde! Artistei îi merge bine pe linie. În plan muzical a revenit cu o nouă piesă, iar videoclipul l- a filmat recent. ”Sunt foarte fericită că în sfârşit filmez şi videoclipul acesta, pentru această piesă superbă pe care o iubesc foarte mult. Videoclipul e unul foarte energic, foarte mult dans, percuţionişti. Cei de la trupa Super Chill sunt foarte talentați şi mă bucur foarte mult că am ocazia să colaborez cu ei. Va fi ceva frumos, o să vedeţi”, a dezvăluit vedeta pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la 23.30, la Prima TV.

La filmări, blonda a purtat o costumaţie foarte sexy, de femeie păcătoasă. Acuzată recent de presă că i-ar fi spart căsnicia lui Răzvan Simion, solista spune cu mâna pe inimă că în viaţa reală este cuminte.

Întrebată dacă în viaţa de zi cu zi este păcătoasă, Lidia a răspuns că niciodată nu a fost. „Nu, în viaţa de zi cu zi sunt un om normal ca şi toţi ceilalţi. Încerc să mă bucur de viaţă. Să fiu cât mai fericită şi cam atât”, a răspuns cântăreața. 

Ea a mai spus că este este mai fericită ca niciodată. „Sunt foarte fericită la momentul ăsta, în momentul de faţă sunt foarte ferictă. De fapt, eu întotdeauna am fost fericită, nu doar acum şi sper şi îmi doresc foarte mult să fiu fericită şi pe viitor. Sunt foarte bine pe orice plan, le-am spus şi fetelor că sunt foarte bine”, a mai adăugat Lidia Buble.

Lidia a preferat să ţină ascunsă o vreme relaţia extraconjugală cu Răzvan Simion. Asta până când cei doi au fost prinşi în fapt de fotoreporterii Click! Ei l-au surprins, în luna iulie, pe matinal intrând noaptea în blocul din strada Traian în care locuieşte cântăreaţa. Prezentatorul tv s-a mutat cu Lidia Buble înainte de a divorţa de Diana, femeia pe care a iubit-o timp de 15 ani şi căreia i-a dăruit doi copii, pe Ianca (10 ani) şi pe Tudor (6 ani).

"De ceva timp, drumurile noastre n-au mai fost aceleaşi şi am hotărât că, cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noştri, este să o luăm pe cărări separate", şi-a anunţat Răzvan sec divorţul. 

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
Survivor Romania webp
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
crima londra jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg