Cum scapă cântăreața Diana Matei de riduri

Ultima actualizare:

    Diana Matei este foarte atentă la imaginea saFoto: arhivă personală
Diana Matei este foarte atentă la imaginea saFoto: arhivă personală

Chiar dacă este mămică, artista Diana Matei nu se neglijează deloc. Apelează din când în când la mici intervenții care să o ajute să fie mai frumoasă.

Nopţile pierdute şi stresul şi-au pus amprenta pe chipul Dianei Matei, aşa că artista şi-a dorit o îmbunătăţire. Doreşte să scape de ridurile care au început deja să-i dea bătăi de cap. Aşadar, Diana şi-a luat inima în dinţi şi a trecut pragul medicului dermato-venerolog Amalia Anghel, pentru a începe marea transformare. Medicul ei a vorbit cu cei de la "Focus Mgazin" despre modurile în care o ajută pe cântăreață să scape de riduri: "Este o umplere a şanţurilor cu acid hialuronic, este o procedură extrem de eficientă, agreată şi plăcută de pacienţi, pentru că efectul este imediat, este menţinut în timp şi lipsită practic de riscuri. Singurul risc ar fi să se învineţească zona respectivă." Efectul acestei proceduri durează aproximativ un an. Mai mult, efectul se duce progresiv. Totuşi, există şi câteva contraindicaţii: zona nu trebuie masată.

Fiul și Marian Cleante, soțul său, marea ei avere

Diana şi Marian Cleante îşi doresc o familie cât mai numeroasă, aşa că nu exclud venirea pe lume a încă unui moştenitor. Deocamdată îl răsfață pe Ianis: "Ne-am gândit, deocamdată vreau să îi dau lui Ianis ce este al lui Ianis şi vreau să se bucure puţin de mami şi de tati, să fie doar pentru el o perioadă, o să vedem. Dacă Dumnezeu o să ne dăruiască încă un copil, o să fie binevenit. Aşa cum a fost şi Ianis", a declarat Diana pentru emisiunea de la Prima Tv.

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png