Cum scapă Claudia Ghiţulescu de caniculă, dar şi de răceală! Metoda ei te va uimi VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Claudia Ghiţulescu Foto: Arhiva personală
Claudia Ghiţulescu Foto: Arhiva personală

Claudia Ghiţulescu arată trăsnet, însă îngheaţă de mama focului pentru asta! Cântăreaţa de muzică populară nu vrea să audă de celulită, aşa că s-a încumetat să încerce un tratament la criosaună. Efectele au scăpat-o şi de simptomele de răceală.

Interpreta a ajuns în câteva minute de la 40 de grade Celsius, la minus 180. Ea a apelat la tratamentul starurilor de la Hollywood, care le scapă, rapid, de celulită.

"Cred că am şi puţină celulită, dar o problemă pe care cred eu că o am, este cea cu circulaţia. Eu aş indica-o tuturor care au probleme cu circulaţia, cu sănătatea. Nu e chiar aşa un moft. E o problemă pe care poţi să o rezolvi cu criosauna. E foarte bun pentru sistemul imunitar. Eu niciodată nu am răcit. Când simt aşa că îmi curge un pic nasul vin şi fac criosaună şi imediat îmi revin", a povestit Claudia Ghiţulescu la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la 23.30, la Prima Tv.   

Cântăreaţa a recunoscut că face toate aceste eforturi pentru a arăta bine, căci prima impresie la criosaună a fost înspăimântătoare. "Prima şedinţă m-a speriat pentru că deodată îţi vine aşa un aer rece şi efectiv îţi îngheaţă mâninile şi picioarele. Eu vin aici la salon de ceva timp, cred că sunt deja 4-5 ani şi am tot făcut dar nu am ţinut aşa..o evidenţă.Am făcut când m-am simţiti eu în formă. După ce faci cele trei minute de criosaună, te simţi deja mai bine", a mai spus artista la emisiunea Click! de la Prima Tv. Acum, cântăreaţa este gata să-şi arate trupul sexy la plajă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net