Cum se pregătesc vedetele pentru Paște

Ultima actualizare:
Xonia a ajuns deja pe plajele însorite din Tenerife
Xonia a ajuns deja pe plajele însorite din Tenerife

Sărbătorile pascale reprezintă momente de liniște și pace, clipe petrecute cu familia în jurul mesei și multe bucate delicioase. Pentru că și vedetele noastre sunt oameni ca toți oamenii, cele mai multe dintre ele aleg să fie acasă alături de toți cei dragi, și mai puțin să muncească sau să plece în alte țări.

Cristina Spătar se așază la masă alături de soț: "Cu cine o să petrec? Păi cu familia, cu copii, cu soacra, cu socrul. Soacră-mea găteşte, ea face de toate. Ea face toate bunătăţile. Face drob, face cozonac, salată boeuf." Întrebată de cei de la "Focus Magazin' dacă soțul va fi prezent la masă, solista a spus: "Cum să nu, o să fie la masă cu noi, da".

Actrița Eugenia Șerban nu poate fi cu fiul ei, plecat în America, așa că va fi alături de mama sa, în timp ce Laurette a ales să se distreze și să muncească în această perioadă, pe litoral, unde pleacă pentru prezentări și concerte: " Chiar dacă am intrat în Săptămâna Mare, nu ţin post, dar să ştii că sunt o persoană foarte credincioasă, merg la biserică ori de câte ori pot. De Paşti nu am să gătesc pentru că nu stau acasă anul acesta, mă duc la mare, pentru că am prezentări, am cântări şi mă găsiţi pe litoral", a spus frumoasa mulatră pentru Focus Magazin, emsiunea mondenă de la PrimaTv. 

Elena Merișoreanu pleacă la Vâlcea, Andreea Bănică stă în București


    Elena Merișoreanu merge de Paște în VâlceaFoto: arhivă personală
Elena Merișoreanu merge de Paște în VâlceaFoto: arhivă personală

Elena Merișoreanu, iubita cântăreață de muzică populară, gătește toate preparatele tradiționale. Masa va fi bogată, căci solista pregătește o mulțime de bunătăți: "Drob, friptură de miel, ciorbă de miel, tocană de  miel, la noi în Ardeal se face tocană de miel. Eu fac şi sarmale. Paştele o să-l facem la Vâlcea, într-o comună aproape, mai împărţim, na ştii cum e la ţară , da oricum ne vedem toată familia şi pentru mine astea sunt adevăratele sărbători", a declarat Elena Merișoreanu pentru Prima Tv.

Andreea Bănică este nevoită să rămână în Capitală, asta după ce nu s-a organizat la timp pentru a-și face planurile de vacanță: "Sărbătorim acasă, în familie, cu naşii, cu prietenii buni. Iniţial am vrut să plecăm în Bucovina, dar nu am mai vrut să ne gândim la asta pentru că am fost foarte ocupaţi şi ne-am organizat târziu. Anul acesta vom fi în Bucureşti." Merge și la slujba de Înviere, într-o biserică mică din apropiewrea casei.

Claudia Pavel, alias Cream, îl ia și pe Noah, băiețelul său, la slujba de Înviere. Chiar și când locuia în America, solista nu rata noaptea sfântă: "Chiar şi la Los Angeles mergeam la biserica grecească ortodoxă", a declarat Claudia.

Xonia pleacă peste hotare

Cântăreața Xonia face excepție, ea nu rămâne în România, ci a plecat deja în vacanță cu iubitul său, în Tenerife, acolo unde vor sărbători și ziau de naștere a bărbatului.

Elena Merișoreanu merge de Paște în Vâlcea
Elena Merișoreanu merge de Paște în Vâlcea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net