Cum sună hiturile româneşti cântate de artişti străini

11 noiembrie 2015
image
Selena Gomez a cântat în concerte melodia "Mr. Sexobeat" a Alexandrei Stanfoto: Urban.ro

Probabil că v-aţi obişnuit ca românii să fie cei care cântă în concerte melodii internaţionale de succes. Dar uite că sunt şi excepţii. Şi artiştii străini cântă hituri româneşti. Iată cum sună "Lie Ciocârlie" sau ''Cântă cucu-n Bucovina'' în interpretarea cântăreţilor străini.

De departe cea mai interesantă interpretare a unui cântec popular românesc este cea a unei tinere din China. Artista a făcut furori pe internet după ce a apărut într-un filmuleţ interpretând melodia "Cântă cucu-n Bucovina''. 

Rămânem tot la capitolul folclor şi vă spunem că şi ruşii au fost fascinaţi de unul dintre cele mai cunoscute cântece populare de la noi, aşa că l-au preluat. În 2009, contratenorul rus Vitas a cântat alături de Gheorghe Zamfir melodia Ciocârlia. Rezultatul i-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

Superhitul "Dragostea din tei" a celor de la Ozone a fost preluat de nimeni alta decât Rihanna. Artista a cumpărat drepturile de autor pentru folosirea celebrului refren. 

Selena Gomez a ajuns şi ea să fredoneze fanilor ei melodia Mr Saxobeat a Alexandrei Stan. Piesa artistei din România a fost cântată de Selena Gomez în timpul unui concert din Panama, America de Sud.

loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
banc popa jpg
cub adela popescu png
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg
bianca dragusanu png
Victoria Beckham (4) jpg