Dana Săvuică are 20 de costume de baie pentru vacanţă! Unde pleacă focoasa blondă | VIDEO

Ultima actualizare:

    Dana Săvuică suferă după divorţul de Răzvan Stanciufoto: arhiva personală
Dana Săvuică suferă după divorţul de Răzvan Stanciufoto: arhiva personală

Dana Săvuică şi-a făcut deja bagajul pentru vacanţă şi a constatat îi trebuie un geamantan încăpător numai pentru costumele de baie. Blonda nu s-a putut decide şi a cumpărat tot ce i-a plăcut în materie de piese vestimentare pentru plajă.

Zilele trecute, Dana Săvuică a dat iama în magazinele cu articole de plajă. Nici măcar stilistul nu a reuşit să-i potolească pofta de shopping. A luat nu mai puţin de 20 de costume de baie pentru a le îmbrăca în vacanţă.  

"Eu îmi iau câte două pe zi. Îmi iau dimineaţa unul din două piese să mă bronzez, la orele alea când e ok să stai la soare, iar după-amiaza îmi iau costumul întreg. Gândeşte-te că mă duc undeva în Bahamas. Cum să nu nu mă duc eu în buticurile alea drăguţe de pe plajă şi să văd chiloţeii ăia aşa care lasă jumătate la vedere şi triunghiuleţele alea mici, cu franjuri aşa", a explicat Dana Săvuică la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv. 

Din bagaj însă îi vor lipsi, însă cu desăvârşire tocurile înalte! "Am hainele din in şi bumbac pentru că sunt răcoroase, pălăriile, pantofii foarte comozi şi gen flip flop şi sandalele. Tocurile niciodată nu le iau cu mine în vacanţă. Un prosop mare, parfumul neapărat şi cremele cu factor de protecţie solară +50", a completat dana Săvuică la emisiunea Click! de la Prima Tv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image png
televiziune webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net