David Bisbal, show de milioane în România VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    David Bisbal a făcut show în România Foto: Captură Prima TV
David Bisbal a făcut show în România Foto: Captură Prima TV

Cel mai aşteptat concert al anului a făcut Sala Palatului să răsune. David Bisbal a ridicat publicul în picioare, şi a avut parte de o surpriză de zile mari!

Atrăgătorul cântăreţ a primit Discul de Aur pentru numărul mare de albume vândute în România.

"Bună seara, România! Multe fete frumoase aici, nu? Mulţumesc! E o noapte specială pentru mine! Sunt încântat că mă aflu pentru a doua oară în România'', a mărturist artistul.

David Bisbal, cel mai renumit cântăreţ de muzică latino din zilele noastre, a venit pentru a treia oară în România, cu un show 100% live! Întâmpinat cu braţele deschise de către fanii care abia aşteptau să-l vadă, Bisbal a avut parte şi de o surpriză. A primit discul de aur pentru numărul mare de albume vândute în ţara noastră. Fericit şi emoţionat, artistul le-a mulţumit tuturor celor care îl susţin zi de zi.

''Sunt foarte fericit pentru acest premiu! Înseamnă mult mult pentru mine pentru că mă susţineţi. Mulţumesc presei şi fanilor'', a mai spus acesta.

Cu peste 5 milioane de discuri vândute în Spania şi America, artistul nu a uitat nicio clipă de unde a plecat! Şi chiar dacă este un artist internaţional, Bisbal mărturiseşte că duce o viaţă simplă! Aşa se face că nici pretenţiile lui dinaintea concertului, nu au fost deloc ieşite din comun.

Concertul susţinut în România face parte din turneul internaţional ce promovează cel mai nou album al lui David Bisbal.  "Tu y yo" a devenit cel mai vândut disc al anului în Spania, debutând direct pe primul loc, în 14 ţări. Până la activ, David Bisbal a primit 33 de discuri de platină şi 18 discuri de aur.

David Bisbal va fi invitat în emisiunea Constantin 60', de la Prima TV, unde va vorbi despre copilărie, fiica lui Ella, cât şi despre ascensiunea lui în muzică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net