De ce n-a mai făcut Oana Lis sex de două luni. Vedeta recunoaște tot

Ultima actualizare:

    Oana și Viorel Lis trec din nou prin momente grele
Oana și Viorel Lis trec din nou prin momente grele

Soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, trece prin clipe grele după ce a fost diagnosticată de medici cu artroză la maxilar. Oana nu se mai poate bucura de viața initimă de aproape două luni.

Abia mănâncă, nu mai poate să râdă și e în „pauză” de sex. Toate acestea i se întâmplă Oanei Lis din cauza unei probleme la maxilar. Soția lui Viorel Lis s-a trezit că nu mai poate deschide gura nici să mănânce. Îngrozită de aceste simptome, soția lui Viorel și-a făcut imediat programare la medic, speriată că nu va mai putea nici să vorbească.

 ”Se auzea un zgomot ciudat când deschideam gura, aveam dureri. Am fost la medic și  mi s-a spus că am artroză la maxilar. Trebuie să fac o analiză complexă. E periculos, că poți să rămâi blocat să faci o luxație”, ne-a spus Oana Lis.

Mai mult, blondina nu s-a mai putut bucura nici de viață intimă cu soțul ei. ”Sunt pe tratament. Medicul mi-a dat inflamatoare și a zis să mai fac analize. De două luni nu mai fac sex din cauza acestor probleme. Viorel înțelege situația”, ne-a mai spus Oana.  

image
image
image
image
image
image
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg
banner survivor png