De ce n-a mai făcut Oana Lis sex de două luni. Vedeta recunoaște tot

Ultima actualizare:

    Oana și Viorel Lis trec din nou prin momente grele
Oana și Viorel Lis trec din nou prin momente grele

Soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, trece prin clipe grele după ce a fost diagnosticată de medici cu artroză la maxilar. Oana nu se mai poate bucura de viața initimă de aproape două luni.

Abia mănâncă, nu mai poate să râdă și e în „pauză” de sex. Toate acestea i se întâmplă Oanei Lis din cauza unei probleme la maxilar. Soția lui Viorel Lis s-a trezit că nu mai poate deschide gura nici să mănânce. Îngrozită de aceste simptome, soția lui Viorel și-a făcut imediat programare la medic, speriată că nu va mai putea nici să vorbească.

 ”Se auzea un zgomot ciudat când deschideam gura, aveam dureri. Am fost la medic și  mi s-a spus că am artroză la maxilar. Trebuie să fac o analiză complexă. E periculos, că poți să rămâi blocat să faci o luxație”, ne-a spus Oana Lis.

Mai mult, blondina nu s-a mai putut bucura nici de viață intimă cu soțul ei. ”Sunt pe tratament. Medicul mi-a dat inflamatoare și a zis să mai fac analize. De două luni nu mai fac sex din cauza acestor probleme. Viorel înțelege situația”, ne-a mai spus Oana.  

image
image
image
image
image
image
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
banner Sanziana Buruiana  png
ioana ginghina alexandru papadopol jpeg
Betty Salam și Cătălin la Asia Express   Antena 1 JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net