De ce n-a purtat Alina verigheta în vizită la Borcea

Ultima actualizare:

    Alina Borcea Foto: Cezar Preda
Alina Borcea Foto: Cezar Preda

Alina Vidican pare mai hotărâtă ca oricând să meargă mai departe şi să divorţeze de Cristi Borcea. Aceasta i-a făcut o vizită soţului ei la penitenciarul Jilava, sâmbătă (13 februarie), însă nu mai purta verigheta.

Soţia lui Cristi Borcea nu mai are linişte de când Valentina Pelinel a anunţat că e însărcinată, iar presupusul tată ar fi chiar fostul boss dinamovist. Blondina are de gând să divorţeze cu orice preţ şi sâmbătă a mers să îl vadă pe Cristi Borcea, la închisoare.

Alina a sosit la poarta penitenciarului Jilava, împreună cu şoferul lui Borcea şi primul copil al cuplului, George, în vârstă de 3 ani, botezat de naşul care vrea să-i împace, Gigi Becali.

Extrem de zâmbitoare şi foarte sigură pe ea, Alina a răspuns scurt când a fost întrebată de reporterii Click! dacă divorţează: „Acum sunt soţia lui... Toate la timpul lor!”. Răspunsul ei vine în condiţiile în care aceasta nu mai poartă verigheta. În apărarea Alinei Vidican a sărit chiar naşul ei de cununie, Gigi Becali, care a dezvăluit de ce soţia lui Cristi Borcea nu a avut verigheta pe deget când a mers la penitenciar.

''Pe mine nu mă interesează în relaţia asta decât finii mei, Cristi şi Alina, cuplul lor şi copiii pe care i-am botezat şi oamenii pe care i-am cununat. Sunt părintele lor spiritual. Mi-a spus că atunci când s-a spălat a scos-o de pe deget (n.r. verigheta)  şi a uitat să o mai pună'', a spus Gigi Becali pentru emsiunea ''Focus Magazin''.

Galerie foto: Vizita Alinei la Borcea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
555 (4) jpg
image png
banner Enzo de la Chefi la cuțite png
fuego in copilarie jpg
banner babs png
stefan banică jr jpg
Andreea Balan jpg
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net