De ce nu revine Mihaela Tatu în televiziune

Ultima actualizare:

    Mihaela Tatu predă cursuri de oratorie şi recunoaşte că nu îi e dor de televiziuneFoto: Arhiva personală
Mihaela Tatu predă cursuri de oratorie şi recunoaşte că nu îi e dor de televiziuneFoto: Arhiva personală

De când s-a retras din lumea televiziunii, Mihaela Tatu a fost o prezenţă discretă. Fosta prezentatoare a fost invitată la emisiunea "Focus Magazin", de la Prima TV, unde a vorbit despre motivele pentru care nu revine în televiziune, dar şi despre proiectele ei.

Mihaela a recunoscut că brandul "De 3 X femeie" o va urmări toată viaţa şi crede că e încă nevoie de o emisiune de gen, pentru că femeile se confruntă încă cu multe probleme încă. Dar fosta vedetă tv se ocupă de conferinţe pe aceste teme. 

"Vorbeam înainte despre acest brand, probabil mă va urmări tot restul vieţii, indiferent de ce am făcut înaite şi după. E imperios necesar o emisiune ca «De 3 X femeie». Mai ales după ce am călătorit prin ţară şi am văzut problemele cu care se confruntă femeile. Voi pleca în Emirate pentru a ţine nişte discuţii despre rolul femeii din societate, rol care nu mai coincide, se pare, cu cel despre care vorbeam în emisiune", a spus Mihaela.

Ea a recunoscut că nu s-a întoarce în televiziune, pentru că s-a învăţat cu un anumit stil de viaţă.  

"Nu ştiu dacă îmi e dor de televiziune, îmi e dor să fac lucruri utile, care să se regăsească şi în televiziune. M-aş simţi legată de glie. Am prins gustul călătoriilor şi al lucrurilor făcute pentru că aşa simţi. Să renunţ la libertatea pe care o am acum, nu cred", a explicat Mihaela.

Momentan, fosta prezentatoare se ocupă de cursuri de oratorie şi învaţă oamenii să vorbească în public corect. Vorbind despre activităţile ei actuale, Mihaela şi-a amintit de perioada în care lucra la radio, de care a mărturisit că îi este dor. 

"Sunt membra unui club de oratorie, sunt moderator la summitul internaţional Bussines Days, de vreo trei ani, pun voce pe desene animate, mai răruţ decât acum doi ani, mi-am găsit alte îndeletniciri. Am găsit această nişă deschisă, a oratoriei, trecând prin cei 20 de ani de experienţă în media... mi-e dor de radio, a fost mereu mai aproape de sufletul meu. Acolo am avut cel mai mare succes, am luat locul doi pe ţară pentru cea mai bună voce radiofonică. Radioul îmi cam face cu ochiul", a mai spus Mihaela Tatu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net