De ce nu vrea să îi dea Boureanu lucrurile înapoi fiicei sale. Ioana e disperată

Ultima actualizare:

    Ioana, fiica lui Boureanu, încearcă disperată să-și recupereze lucrurile de la tatăl săuFoto Click!
Ioana, fiica lui Boureanu, încearcă disperată să-și recupereze lucrurile de la tatăl săuFoto Click!

Scandalul dintre Cristian Boureanu și fiica sa este departe de a se fi încheiat. Adolescenta se plânge că tatăl ei nu-i înapoiază singura avere de preţ: hainele şi trusele de machiaj.

În timp ce inspectorii de la Protecţia Copilului le-au chemat pe Ioana Boureanu şi pe mama ei, Irina Boureanu, la audieri, problemele adolescentei încă nu s-au terminat. E disperată să-şi ia hainele, trusa de machiaj, accesoriile şi bijuteriile din casa tatălui ei. Întrebată de prietenii virtuali dacă a reuşit să-şi recupereze "averea", Ioana a dat din umeri neajutorată. „Întreabă-l pe el. Nu vrea să-mi dea hainele pentru că îi place să distrugă tot ce-mi place", le-a răspuns Ioana amicilor. 

Boureanu i-a ars toate hainele Ioanei?

Ioana Boureanu a fost șocată în momentul în care cineva a anunţat-o pe Facebook, mai în glumă, mai în serios, că tatăl ei ar fi declarat că i-a ars toate hainele. „Tatăl tău a spus că ţi-a ars toate hainele de acasă", a fost mesajul prietenului virtual al Ioanei, iar fata i-a răspuns rapid: „Poftim? Când a zis asta? Nu cred aşa ceva".

La rândul ei, Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a povestit ce se întâmplă în casa unde se află hainele Ioanei. "Noi avem casa acum în renovare. Sunt muncitorii. Camera Ioanei este depozitată acum de lucruri de prin casă. Sperăm ca şi camera Ioanei să fie gata până va veni. Să scoatem din lucruri din bucătărie, că am pus mobilier vă daţi sema că totul se...Nu am ce să zic, a vorbit Protecţia Copilului cu ea."

Iubita lui Boureanu a dezvăluit, pentru emisiunea Focus Magazin, de la Prima TV, că adolescenta de 15 ani are un adevărat ritual înainte să iasă din casă, iar machiajul este sfânt. "Se machiază prea mult şi se îmbracă prea disperat. Vrea să epateze cu anumite buze şi anumite push-up uri şi fund şi aşa, e problema ei. Când ea iese din casă nu stă două minute să se îmbrace să plece, ea se machiază, se schimbă de trei-patru ori, după două ore iese, înţelegi?  E vârsta, ceea ce şi eu făceam şi umblam la mama în şifonier şi ea umblă la mine. Am plâns de atătea ori pentru ea, nu mă mai afectează acuma."

Laura a declarat că așteaptă doar un telefon de la Ioana și totul se va rezolva: "Aşteptăm pentru că ştim cum e Ioana. Ea o bate pe mama ei. Îţi dai seama că la un moment dat o să-i scoată ochii. De fiecare dată când a fost pedepsită sau ceva imediat m-a căutat după o lună şi mi-a dat mesaj şi ne-a căutat. Aşteptăm să vedem un sms."

image
image
image
image
image
image
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net