Delia Antal, plină de julituri și vânătăi! Cum s-a lovit

Ultima actualizare:

    Delia Antal iubește să meargă pe bicicletăfoto: Arhiva Personală
Delia Antal iubește să meargă pe bicicletăfoto: Arhiva Personală

Delia Antal a trecut prin experienţa vieţii ei. Actriţa a avut parte de multe căzături şi are tot corpul plin de julituri şi de vânătăi. Delia a vorbit, în exclusivitate, pentru reporterii emisiunii Click! despre păţania prin care a trecut, dar ne-a mărturisit şi care este visul pe care îl vrea împlinit.

A căzut, s-a accidentat şi a rămas cu vânătăi. Actriţa Delia Antal a plecat într-un tur de biciclete, organizat în cadrul unei campanii de promovare a Transilvaniei, dar nu a mers totul ca pe roate: „În principiu, am făcut între 50 și 74 de km pe zi, toți pe bicicletă. Am căzut, am și pe mână aici și am și aici o vânătaie uite atâta, dar nu sunt singura”, ne-a arătat artista.

Iar juliturile i-au adus, cu siguranţă, aminte de perioada copilăriei: „Am căzut de două ori. O dată era într-un din ăsta către pădure cu nămol și apă și nu am știut că este chiar atât de adânc. Și am mai căzut o dată, că așa... eram la deal în sus, și la un moment dat mi se face sete și când am luat apa a urmat și o groapă”, a povestit vedeta.

Artista nu regretă însă, nicio clipă, experienţa din Transilvania: „Știi vorba aia englezească, no pain no gain, adică da, aș repeta-o chiar dacă m-aș lovi și mai tare”, a mai zis Delia.

Nu au fost, însă, singurele probleme care au măcinat-o pe actriţă. Visul Deliei de a avea un copil era pe cale să se spulbere, asta pentru că actriţa a avut ceva afecţiuni. Noroc că acum este totul în regulă. Doar că nu mai poate face un bebe, fiindcă, momentan, nu are cu cine: „Trebuie să ai un partener cu care să îți dorești să îți petreci tot restul vieții. E mai rar în ziua de azi, mă și sperie atâtea divorțuri în ziua de azi, dacă o să se întâmple, o să se întâmple, nu vreau să mă stresez”. Actriţa nu se grăbeşte şi până când îşi va vedea visul împlinit, îşi petrece mult timp cu nepoţica de 1 an şi jumătate pe care o consideră ca propria ei fiică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net