Diana Bart, nuntă cu peste 300 de invitați!

2 iunie 2016
image
Diana Bart și Mihai Dumitrescufoto: Arhiva Personală

Deși mai este un an până la nuntă, Diana Bart se pregătește de pe acum pentru clipa în care va păși la altar alături de logodnicul ei, Mihai Dumitrescu.

Nici nu au stabilit data ceremoniei, însă prezentatoarea TV a vrut să scape de o grijă. Diana Bart a pornit la căutare de rochie de mireasă.

„Am zis iniţial iunie, dar nu ştiu poate lăsăm pe septembrie, să nu fie chiar foarte cald şi mai mult decât atât în septembrie se întorc toţi din concediu. Nu amânăm, gata, anul viitor facem! Sunt destul de mulți invitați pe listă, da, cam la 350 am ajuns”, a spus ea, într-un material difuzat la Focus Magazin, emisiune difuzată de luni până joi, de la ora 23.45, la Prima Tv.

Şi cum Diana vrea să arate perfect în ziua cea mare şi-a găsit o diademă bătută cu cristale Swarovski, care o va transforma într-o prinţesă. „Până acum nu eram adepta diademelor, accesorii da, dar să ştii să-mi place, am găsit una care-mi place, e finuţă. Ştii care-i problema că mie nu-mi prea place voalul. Dar am găsit un model interesant de rochie. Voalul îl are atârnat undeva la mânecă, deci mânecile sunt făcute din voal!”, a mai spus prezentatoarea.

Rochia de mireasă îi dă însă mari bătăi de cap! Diana oscilează între două modele, unul mai frumos ca celălalt. „Am găsit un model! Cum arată? De fapt sunt două modele şi acum mă hotărăsc pe care să o aleg. Unul este, are un pic de guler rochia, vine aşa. Nu-i chiar sirenă că ar fi cam incomodă, vine aşa un pic pe corp tăiată de sus până jos şi spatele foarte puţin gol şi de asta spuneam se prind aşa mânecile doar de aici şi e voalul. Mai am un model foarte drăguţ,  vine bărcuţă şi cu spoatele gol tot aşa, pe lângă corp şi tăiată de sus până jos. Să se vadă doar atunci când merg, nu e nimic vulgar şi nici ieşit din tipare, din comun”, a declarat ea.

Alegerea nu este deloc una ușor de făcut. Mai ales că Diana Bart nu vrea să dea prea mulți bani pe rochia de mireasă. „Nu sunt scumpe şi nu vreau să dau foarte mult pe ea, consider că poţi să dai şi mai puţin. Dacă e un material de calitate şi un model frumos poţi să dai şi mai puţin. Nu vreau să dau mai mult de 1500 de euro”, a mărturisit prezentatoarea.

Dacă la capitolul rochii mai cântăreşte încă oferta, Diana ştie deja unde va avea loc fericitul eveniment. Pe o pajişte mirifică, undeva lângă lacul Herăstrău. Exact ca-n visele ei! „Am găsit un local foarte drăguţ, este undeva pe lângă  Herăstrău. În aer liber, se vede puţin şi lacul şi aşa pe o pajişte, am văzut nişte amenajări frumoase cu lumânărele şi copaci de jur împrejur”, a explicat Diana Bart.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg