Diana Matei se răsfață ca o regină! Ce face pentru a arăta impecabil

5 octombrie 2015
image
Diana Matei a luat o pauză de la bebeluș pentru a se îngriji la salonfoto: Arhiva Personală

Are un băieţel de trei luni care o ţine în priză aproape tot timpul, dar nu ratează câteva momente de relaxare. Diana Matei adoră să meargă la masaj şi să îşi facă tratatmente de înfrumuseţare. Un reporter Focus Magazin, emisiune difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, la Prima TV, a însoţit-o pe cântăreaţă la un salon cosmetic, unde a avut parte de o zi numai pentru ea. În tot acest timp, bebeluşul Dianei a stat cuminte acasă, cu tăticul, Marian Cleante.

E mămică de trei luni, dar Diana Matei se respectă. Îşi face timp şi pentru ea ori de câte ori are ocazia, căci solista tarafului Cleante trebuie să arate impecabil la concertele sale. Am însoţit-o pe Diana la un salon cosmetic, unde a avut parte de un tratament demn de o regină.

Întrebată de câte ori vizitează salonul, vedeta a mărturisit că nu vine foarte des din motive obiective: „Noi tratamentele le facem o dată la o lună, o dată la şase săptămâni, frecvenţa cam la, între patru săptămâni şi şase săptămâni, mai des nu cred că e ok. Ea e specialistul”. Iar specialistul ne-a dezvăluit tratamentul pe care i-l aplicase Dianei pe față: „I-am aplicat o mască pentru persoanele cu ten sensibil, pesroanele care se irită”, a spus ea, și vedeta s-a grăbit să explice: „Eu sunt o sensibilă! Asta vrea să scoată din mine li la propriu şi la figurat”, a zis Diana, în glumă.

Vedeta s-a înmuiat toată sub mâinile pricepute ale specialistei care i-a masat faţa, însă de departe solista spune că preferă masajul la tălpi, căruia nu-i poate rezista: „Nu v-aş lăsa niciodată să mă filmaţi, să vedeţi reacţia în momentul în care îmi masează cineva tălpile. Nu râd, nu plâng, sunt în extaz total, pentru că stau foarte mult pe tocuri şi atuncea piciorul e foarte contorsionat aşa”, a mărturisit ea.

Vedeta e clientă fidelă a saloanelor de înfrumuseţare şi a încercat până acum zeci de măşti care mai de care mai inedite. Una singură i-a scăpat însă: „Pai am încercat-o şi pe aia cu caviar, am auzit ceva de excremente de nu ştiu de care, dar nu am folosit-o niciodată. Da, excremente de privighetoare, nu? Da, am făcut eu. Dacă nu mă face să cânt ca o privighetoare, n-am nevoie să o folosesc”, a mai declarat.

Dincolo de tratamente faciale şi de masaje cu care se răsfaţă frecvent, Diana se menţine în formă cu multă treabă. Băieţelul ei, Ianis, în vârstă de trei luni, o ţine ocupată aproape toată ziua. Întrebată cum se menține o tânără mămică, vedeta a răspuns „Păi cum să se menţină cu multă, multă treabă. Eu sunt deja, am intrat în activitate la o săpătămână după naştere, deşi am făcut cezariană, am urcat pe scenă, am avut patru concerte la o săptămână”.

Diana are cu ce se mândri. Are o familie fericită şi un băieţel de nota 10. Schimbă scutece pe bandă rulantă, mai ceva ca o bonă profesionistă. Totuși, în timp ce se răsfață la salon, bebelușul este în grija tatălui: „Să ştii că e cu tati. A rămas acasă cu tati pentru că atunci când nu este bona noastră, este tati care are grijă de noi”, și se pare că Marian Cleante se pricepe de minune la schimbat scutece: „Aha, ba chiar îl împrumut celor care au nevoie. Da, se pricepe, a învăţat să schimbe, l-a prins aşa mai stângaci prima dată, după care chiar s-a experimentat”, a mai mărturisit diana.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irina iubit 1 jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
minodora png
Moartea lui Michael Jackson era aproape inevitabilă! Dezvaluirile din cadrul autopsiei sale arata starea groaznică în care se afla Regele Pop la momentul morţii sale jpeg
irina iubit 1 jpg
ruby goala click jpeg
0C8A2914 JPG
andre JPG