Dima Trofin îşi lucrează pacheţelele de muşchi, dar nu la sală! Artistul a apelat la o metodă inedită VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Dima Trofin Foto: Click!
Dima Trofin Foto: Click!

Ce nu fac artiştii pentru a arăta bine. Dima Trofim, de exemplu. Artistul a mers la o şedinţă de electrostimulare pentru a-şi defini muşchii. Să nu credeţi că i-a fost uşor. O antrenoare a scos untul din el, timp de 20 minute.

Nu trece săptămână fără ca Dima Trofim să facă cel puţin două antrenamente la sala de forţă. Iar asta se vede. Fanele îl dezbracă din priviri. Dornic de ceva nou în materie de lucrat pacheţelele de muşchi, Dima a încercat un program de electrostimulare deşi, la început, a fost sceptic.

''Ce am văzut eu, ăsta e un aparat pentru oamenii leneşi, care nu vor să facă sală. Îi ajută la fel. Nu pot să cred că îi ajută la fel. Deci, în niciun caz, nu pot să cred treaba asta. Cum?'', a mărturisit acesta pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv.

Cântăreţul a avut surpriza ca aparatul să se ridice cu mult peste aşteptările sale. După numai douăzeci de minute, artistul era transpirat din cap până în picioare: ''Uită-te la mine! Sunt fleaşcă! Zici că mi-am turnat o găleată de apă în cap, ştii? Este extrem de greu, dar mi-a plăcut foarte mult. Foarte mult mi-a plăcut, pe bune''.

''Şi-a antrenat toată musculatura, inclusiv muşchii scheletici, datorită acestui aparat care nu face decât să trimită impulsuri pe care creierul tău le transmite, atunci când vrei să îţi încordezi o anumită grupa musculară'', a precizat antrenorul personal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net