Dive pe scenă, banale în realitate! Ce artiste de la noi sunt de nerecunoscut fără machiaj VIDEO EXCLUSIV


    Corina Bud e de nerecunoscut fără stratul gros de machiaj FOTO: Arhiva personală
Corina Bud e de nerecunoscut fără stratul gros de machiaj FOTO: Arhiva personală

Dive pe scenă... banale în realitate. Atunci când nu au tone de machiaj pe faţă, unele dintre artistele noastre sunt pur şi simplu de nerecunoscut. Iar dacă pe stradă dai nas în nas cu Lora ai putea jura că nu ştii cine e. Delia şi Elena Gheorghe fac şi ele parte din categoria vedetelor cărora make-up-ul le schimbă total faţa.

Unele dive din showbizul românesc au o strânsă relaţie cu trusa de machiaj! Aşa se face că atunci când se afişează în public fără pic de fard pe faţă, ai toate şanşele să nu le recunoşti! Dar orele de makeup profesionist şi hainele extravagante, le transformă numaidecât din răţuşte urâte în lebede graţioase. Însă trebuie să recunoaştem că sunt şi artiste în faţa cărora nu o iei la fugă, chiar dacă machiajul lipseşte.

Corina, una dintre cele mai nonconformiste cântăreţe este de nerecunoscut atunci când hainele sclipitoare şi culorile tari de pe faţă lipsesc. Iar dacă o vezi la supermarket, ai crede că este o puştoaică oarecare, căci adevărul este că artista nu-şi arată nicidecum vârsta.

Atunci când vine vorba de naturaleţe, Lora nu se sfieşte să le arate fanilor virtuali adevărata ei faţă! Chiar dacă între Lora de pe scenă şi cea din viaţa de zi cu zi, diferenţele sunt de la cer la pământ. Cu toate astea părerile sunt împărţite. În timp ce unii cred că blonda arată mai bine nemachiată, alţii sunt speriaţi de cât de banală poate fi vedeta lor preferată.

Delia nu se vrea sclava machiajului excesiv şi ori de câte ori are ocazia, cântăreaţa renunţă la farduri sau gene false. Iar asta se întâmplă destul de des, căci artista mărturiseşte că se simte mult mai bine naturală. Şi nu îi pasă de ceea ce crede lumea.

Roşcata din imagini vă face cu ochiul dar nu ştiţi unde aţi mai văzut-o? Ţineţi-vă bine, căci artista este nimeni alta decât Elena Gheorghe. Dar trebuie să recunoaştem că solista se poate mândri cu o frumuseţe naturală învidiată de multe domnişoare.

Fără extensii sau farduri colorate, Sore Mihalache poate trece pe lângă tine pe stradă fără s-o observi! Nu de alta, dar când nu e pe scenă artista arată banal.

De nerecunoscut este şi Adina Postelnicu! Solista trupei Heaven  nu aduce nicidecum cu păpuşa de pe scenă, semn că ar face bine să aibă mereu trupa de farduri după ea.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png