Dj Wanda, sexy de 8 Martie! Ce costumaţie va purta VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Dj Wanda şi-a creat rochia de 8 MartieFOTO: Arhiva personală
Dj Wanda şi-a creat rochia de 8 MartieFOTO: Arhiva personală

Dj Wanda îi face concurenţă lui Cătălin Botezatu. Artista a lăsat muzica pentru o zi şi a trecut într-un atelier de croitorie. Şi-a creat singură rochia perfectă pentru 8 martie, iar rezultatul ar lăsa cu gura căscată orice bărbat.

Când vine vorba de muncă, Dj Wanda nu dă înapoi de la nimic. Aşa se face că artista a acceptat provocarea  prietenelor ei Andreea şi Ioana, de a fi designer pentru o zi.

''Asta este rochia gândită pentru 8 martie. Este o tipă cool care celebrează feminitatea. Pentru că de 8 Martie suntem mai femei decât suntem deobicei. Şi i-am făcut exact tatujele pe care le am eu, o inimă şi o cruce'', a spus DJ Wanda pentru emisiuniea Click!, de la Prima TV, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30.

În timp ce Wanda s-a pierdut în detalile tatuajelor, prietenele ei au fost ceva mai productive. ''Eu am făcut doar unul recunosc. Eu sunt mai începătoare'', a completat bruneta.

''E o rochie transparentă. Până la urmă nu trebuie să ne dezgolim în totalitate. Şi Glezne, şi picioare şi mâini. Atunci am gândit rochia asta şi ea vine cu un body dedesubt. Cam aşa arată rochia. Trebuie să fii îndrăzneaţă măcar de 8 martie'', a mai spus solista. Îndrăzneaţă a fost şi cu tatuajele ei, pe care le-a lăsat la vedere: ''De asta am şi făcut-o, îţi dai seama''.

Artista a mai cochetat şi în trecut cu designul vestimentar când şi-a adus aportul pentru o linie de tricouri create pentru fanii Linkin Park. Dar nu e cazul ca Botezatu să se alarmeze. Căci Wanda nu vrea să se facă designer. ''Mi-ar plăcea foarte tare să merg pe idee asta, dar deocamdată nu cred că sunt potrivită'', a mai adăugat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net