Domnilor, vreți să fiți în tendințe? Iată cum să vă purtați părul

Ultima actualizare:

    Faimosul actor de la Hollywood, Jared Leto, a adoptat și el coafura anului, cocul bărbătescfoto: Getty
Faimosul actor de la Hollywood, Jared Leto, a adoptat și el coafura anului, cocul bărbătescfoto: Getty

Nu numai femeilor le place să fie mereu aranjate şi coafate. Şi bărbaţii sunt preocupaţi de ultimele tendinţe în materie de hairstyle. Culmea, cocul este la modă în acest sezon.

Moda tunsorilor pentru bărbaţi se schimbă la fel de repede ca cea pentru femei. Una dintre cele mai apreciate tendinţe ale anului 2016 este cea a părului lung, prins în coc sau în coadă mică la spate, tunsoare apreciată deja de foarte multe vedete. 

„Foarte mult acum se merge pe ideea de păr lung, lucru care pare să prindă foarte bine la bărbaţi. Probabil după foarte mulţi ani de păr scurt în diverse forme, acum părul puţin mai mlung a prins destul de mult teren. Tendinţa asta, sper eu şi cred că se va păstra o perioadă de acum încolo”, a declarat Robert Both, hair-stylist. Dintre vedetele noastre, Pepe şi Doru Isăroiu de la Parlament sunt primii care au adoptat acest nou look. Latin lover-ul însă a fost dintotdeauna un fan al părului lung, iar cocul stilizat în vârful capului pare să-l prindă mult mai bine decât părul desfăcut. 

„În completarea părului lung vine tunsoarea undercut care practic reprezintă o zonă foarte scurtă sub o altă zonă mai lungă”, a mai spus specialistul. Şi aici avem exemple concrete: Dorian Popa, Randi şi Bogdan Vlădău sunt doar câteva vedete care poartă undercut. Acest stil este extrem de solicitat în saloanele de hairstyle. Un alt stil care însă nu este la fel de cunoscut este cel brazilian de surfer. Acesta arată foarte cool şi se regăseşte în tendinţele din primăvara anului viitor.

„Pentru cei mai îndrăzneţi se poartă tunoâsorile mai deconectate, adică zone foarte lungi cu zone extrem de scurte. Iarăşi stilul bombadur care este un stil, nu-i aşa, destul de cunoscut, se păstrează destul de bine în tendinţe. Sunt foarte versatili în zona de bărbaţi, însă cei mai multţi preferă părul lung. Probabil este o ocazie mai rar întâlnită în decursul tendinţelor şi acum toată lumea se bucură de ea, plus că părul creşte greu”, a mai explicat Robert Both. Iar aici, cel mai bun exemplu este Smiley. Artistul ne-a obişnuit deja cu freza sa plină de volum în partea de sus. În ceea ce priveşte felul în care ne aranjăm părul, iată de ce trebuie să ţinem cont.

„Este important să foloseşti produse adecvate tipului de păr pe care-l ai şi atunci aranjarea devine practic o joacă. Nu e nimic complicat”, îi sfătuiește stilistul pe bărbați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net