El este moldoveanul care ia cu asalt topurile din România

10 noiembrie 2015
image
El Radu a lansat recent piesa "Lunatica mea"Foto: Arhiva personal─â

Un artist de peste Prut a lansat ├«n Rom├ónia o frumoas─â pies─â de dragoste. El Radu s-a apucat serios de c├óntat prin 2008, iar single-ul "Lunatica mea" are toate ┼čansele s─â fie hit. C├ónt─âre┼úul este ┼či singurul Radio-DJ din Republica Moldova care face interviuri on air cu arti┼čtii de la noi.

El Radu a lansat o pies─â de suflet, dar ┼či un videoclip nou nou┼ú. Pentru asta a avut nevoie de ajutor. Imediat ce a descoperit-o pe regizoarea Ioana Gomoi, a ┼či ├«nceput film─ârile pentru clip. 

"I-am arătat piesa a fost lasată astă iarnă. După care am promis că trag clipul, l-am filmat în iunie însă", a spus El Radu pentru reporterii emisiunii "Focus Magazin", de la Prima TV.

Pentru noul videoclip s-a muncit pe rupte. "Am filmat vreo 10, 11 ore poate, am pornit diminea┼úa devreme ┼či am ├«ncheiat seara la apusul soarelui, a fost o experien┼ú─â frumoas─â. Este o poveste de dragoste, filmat─â ├«n Parcul Moghiro┼č, ├«n mai multe loca┼úii din Bucure┼čti", a mai spus artistul. 

El Radu nu este ├«ns─â la prima colaborare cu arti┼čtii rom├óni. Solistul este singurul Dj de radio din Republica Moldova care face interviuri on air cu arti┼čtii de la noi. 

T├ón─ârul s-a apucat serios de c├óntat prin 2008. "Un hobby la ├«nceput ├«ns─â dup─â aia am v─âzut c─â gluma se ├«ngroa┼č─â am devenit interptret cu acte ├«n regul─â. Dup─â aia a devenit profesia ┼či acum este via┼úa mea".

Artistul promite c─â va face des naveta Bucure┼čti-Chi┼čin─âu, mai ales c─â s-a ar─âtat de-a dreptul ├«nc├óntat de metroul bucure┼čtean.

Cu toate c─â s-a lansat ├«n muzic─â, t├ón─ârul din Moldova nu renun┼ú─â la prima sa dragoste, radioul. Ba mai mult, El Radu are grij─â ┼či de tinerele talente din Republica Moldova pe care le promoveaz─â constant. "Este frumos dar este ┼či greu recunosc sunt ┼či nop┼úi nedormite, ore matinale, ambuteiaje ├«n metrou". 

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
BeFunky collage (7) jpg
anda adam
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg
reghe prodan jpg
anda adam png