Ele au cele mai sexy aluniţe de la Hollywood

Ultima actualizare:
Eva şi aluniţa ei celebră de pe obrazul drept
Eva şi aluniţa ei celebră de pe obrazul drept

Marylin Monroe a reuşit să facă din aluniţa de pe obrazul ei stâng o adevărată marcă a personalităţii ei. Femeile din toată lumea au început să copieze stilul ei. Ba mai mult, pentru că aluniţa era considerată un semn extrem de senzual, femeile au început să-şi deseneze cu tuş aceste puncte ale frumuseţii deasupra buzei sau pe obraz.

Cindy Crawford este poate cel mai celebru model al tuturor timpurilor, întrecându-le la popularitate şi pe Claudia Schiffer şi Naomi Campbell. Cindy era cunoscută în toată lumea pentru aluniţa ei situată deasupra buzei superioare. Însă puţini ştiu că la începutul carierei ei în modeling aceasta îi era scoasă în Photoshop. Unde mai pui că tot în acea perioadă Cindy a fost sfătuită să-şi înlăture aluniţa de pe faţă, doar pentru a obţine mai multe contracte ca model.

Pe lângă faptul că ea a fost mereu frumoasă şi fotogenică, aluniţa s-a dovedit a fi un semn distinctiv, ba chiar extrem de apreciat de fanii din toată lumea.

La cei 41 de ani ai săi Eva Mendez afişează un look impecabil şi extrem de sexy. De-a lungul anilor aspectul fizic al Evei a suferit ceva schimbări. De la tunsoare şi nuanţa părului până la vestimentaţie şi stilul de a se machia.

Robert de Niro
Robert de Niro

Toate aceste mici schimări au ajutat-o să se transforme în una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood. Singurele lucruri care au rămas neschimbate sunt tenul latino-american şi aluniţa maronie de pe obrazul ei stâng.

Şi bărbaţii de la Hollywood se laudă cu aluniţele lor


    Robert de Niro Foto Splashnews
Robert de Niro Foto Splashnews

Dar şi bărbaţii care au aceste semne distinctive au ceva special. Gândiţi-vă la Robert DeNiro, dar şi la Enrique Iglesias, care între timp şi-a îndepărtat aluniţa din motive medicale. Ben Affleck are şi el una la vedere. Poziţia acestui semn sugerează că are noroc de avere şi prieteni buni, dar are tendinţa de a cădea în mrejele reprezentantelor sexului frumos. Lucru de altfel absolut adevărat. Ben Affleck este nevoit să-şi împartă averea de peste 75 de milioane de dolari cu Jennifer Garner de care a decis să divorţeze în vara acestui an.

image
image
image
image
image
image
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png