Ele sunt cele mai scunde staruri. Lipsa în centimetri o compensează cu un talent | VIDEO

Ultima actualizare:

    Reese Witherspoon (39 de ani) are doar 1,59 m înălţimefoto: Arhiva Personală
Reese Witherspoon (39 de ani) are doar 1,59 m înălţimefoto: Arhiva Personală

Pe covorul roşu, când poartă pantofi cu tocuri înalte, am putea spune că starurile au dimensiuni de model! Nimic mai greşit, pentru că în realitate privesc lumea de la puţin peste 1 metru şi 50 de centimetri!

Divele de la Hollywood ne lasă adesea impresia că au dimensiuni de model! Iluzie optică, pentru că în realitate, înălâimea lor este dată de încălţămintea pe care o poartă la evenimente. Shakira deschide topul celor mai scunde staruri de peste Ocean, Cântăreaţa are doar 1,55 m înălţime, pe când iubitul ei, Gerard Pique are 1, 92m. Fotbalistul nu pare deloc deranjat de înălţimea divei, având în vedere că este campioană la mişcări lascive.

Lady Gaga le face zile fripte designerilor care se ocupă de imaginea ei. Şi nu pentru că "ciudata Hollywood-ului" are gusturi dubioase, ci şi pentru că hainele trebuie să fie croite special pentru un trup de doar 1,55 m. Eva Longoria a fost fotomodel. Şi a avut mare succes, chiar dacă sângele ei latin "clocoteşte" într-un corp de doar 1,57 m.

Reese Witherspoon are doar 1,59 m înălţime, dar asta nu a oprit-o să ajungă una dintre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood. "Blonda de la Drept" a 

Nici bărbaţii talentaţi nu sount foarte înalţi. Daniel Radcliffe, actorul din filmul Harry Potter, are doar 1,65 m, dar nu a fost niciodată stânjenit de faptul că este mai scund. Danny De Vito este în coada clasamentului căci are doar 1,52 m.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net