Elena Lupescu i-a sucit minţile Regelui Carol al II-lea: „Eu sunt femeia cu părul roşu care-l iubeşte cu patimă pe Carol“

Ultima actualizare:

     A devenit soţia lui Carol la 50 de ani @Getty Imagesclickpentrufemei.ro
A devenit soţia lui Carol la 50 de ani @Getty Imagesclickpentrufemei.ro

În 1936, Regele Edward al VIII-lea al Angliei şoca o lume întreagă atunci când renunţa la tron din dragoste pentru femeia iubită, americanca divorţată Wallis Simpson. Cu ceva ani mai devreme, în 1925, un prinţ român renunţa, la rândul lui, la coroană, pentru a-şi trăi în linişte iubirea cu o altă femeie nepotrivită, şi ea divorţată.

Nimic nu este nou la casele regale şi nicidecum în cazul acestor prinţi al căror sânge a fost mai degrabă fierbinte decât albastru. Divorţata româncă, cea care a creat criza dinastică la palat, este nimeni alta decât celebra Elena Lupescu, amanta şi, mai târziu, soţia Regelui Carol al II-lea. Ca şi în cazul acelei Wallis care l-a furat pe Edward Angliei, nu te aştepta ca femeia fatală din viaţa regelui român să fie vreo frumuseţe răpitoare.

Fotografiile de arhivă, deşi de o calitate precară, conform cu timpurile, nu înfăţişează vreo divă sau vreo Evă strălucitoare. Cochetăria, şarmul şi personalitatea o făceau pe „Duduia“ Elena Lupescu să fie imaginea dorinţei sexuale a unui Carol cât se poate de căsătorit cu o altă Elenă, mama Regelui Mihai I al României.

Citește aici continuarea poveștii despre marea dragoste a Regelui Carol al II-lea, Elena Lupescu, femeia cu părul roșu, care l-a convins pe Carol să abdice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net