Ellie White s-a despărțit de iubit la Londra! Ce surpriză i-a făcut apoi acesta te va lăsa mască!

Ellie White
Ellie White

Ellie White a avut parte de o surpriză de proporții din partea iubitului său. Artista s-a despărțit de acesta în timpul unei călătorii la Londra, pentru ca, la câteva zile distanță, să primească prin curier, o scrisoare prin care o cere în căsătorie. Acesta este scenariul noului său clip, al piesei “Zi Ceva”, în cadrul căruia solista apare în ipostaze surprinzătoare.

Noul videoclip ne-o prezintă pe Ellie White mai sexy ca niciodată, refulând parcă după separarea de iubitul său. Conform scenariului clipului, despărțită de partener, artista apare mergând pe străzile metropolei rezonând cu vibrația cu totul specială a orașului. Ellie trăiește stări contradictorii, de la nostalgie, la optimism, de la lacrimi la zâmbet.

Totul în jurul vine să completeze starea interioară: pereți cu mesaje tip graffiti, cu mesaje ce descriu povestea de dragoste, hangare întunecate precum neliniștea sa interioare, sau străzile multicolore ale cartierului chinezesc din Londra, ce vin să rezoneze cu amintirile dulci ale iubirii pierdute.

Ellie White a primit o scrisoare surpriză
Ellie White a primit o scrisoare surpriză

Având sprijinul fashion bloggerului Carmen Negoiță ca și stilist, Ellie White adoptă un stil vestimentar ce îi pune în evidență latura sexy: pantaloni scurți, bluze transparente, vestă supradimensionată tip Ying-Yang, având ca acesorii inclusiv cercei în formă de cruce.

Finalul videoclipului lasă însă loc unei surprize plăcute. Un curier bate la ușa artistei și îi lasă acesteia un plic ce conține o scrisoare neașteptată. O hârtie pe care este așternută o declarație de dragoste a iubitului său, de care tocmai se despărțise,  și o… cerere în căsătorie. 


    Ellie White a primit o scrisoare surpriză
Ellie White a primit o scrisoare surpriză

“Nu îmi pot lua gândul de la tine de când ne-am despărțit. Am nevoie de tine. Ești ceea ce mi-am dorit dintotdeauna. Ellie, vrei să fii…?” Este mesajul pe care artista l-a primit în plic, într-un mod inedit, prin curierat.

Piesa „Zi ceva” a fost inregistrata la Fonogram Studios și este compusă de Ionut Radu și Alex Cotoi.

Ellie White a debutat ca artist solo in 2010, iar in ultimii patru ani a lansat hituri precum “Nu te mai caut”, „Power of Love”, „Sete de noi”, „Ziua mea”,  „Feel” (feat. DJ Kourosh Tazmini) sau „Vanzator de lumina” (feat. Vicky Red).

Piesele au figurat in clasamente atat  in tara, cat și peste hotare, din Franta pana in Dubai. De-a lungul carierei sale solo, Ellie White a primit o serie de premii pentru activitatea sa muzicala, in cadrul unor evenimente cu rasunet precum Media Music Awards, Romanian Music Awards, Celebrity Awards, Romanian Top Hits. 

Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
Iran, Getty jpg
inava4 jpg
image
image
image
image
culita sterp daniela iliescu jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg