Eurovision 2015: Cristina Vasiu i-a alertat pe pompieri cu rochia-rachetă EXCLUSIV | VIDEO

Ultima actualizare:

    Cristina Vasiu şi-a aprins artificiile de sub fustă la sfârşitului show-lui
Cristina Vasiu şi-a aprins artificiile de sub fustă la sfârşitului show-lui

Solista Cristina Vasiu n-a făcut mare brânză în finala naţională Eurovision, din Bănie, dar a avut, de departe, cea mai spectaculoasă apariţie. Ca să nu-i ia foc ţinuta, în momentul în care, conform scenariului, i s-au aprins artificiile de sub fustă, pompierii au stat pregătiţi în culise, gata să intervină cu furtunurile cu apă.

Cântăreaţa i-a şocat pe cei care au urmărit, cu sufletul la gură, duminică, concursul Eurovision, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova. Cristina  (23 de ani) a purtat o costumaţie excentrică, de culoare argintie, iar un fel de fular de-abia îi acoperea “balcoanele”.

Ţinuta tip rachetă, căci la sfârşitul prestaţiei opt artificii au fost activate, le-a dat emoţii până şi pompierilor, care au stat în culise, pregătiţi să intervină dacă lucrurile o luau razna iar viaţa solistei ar fi fost pusă în pericol.

Controversata ţinută a fost realizată de designerul Irina Lefter, după o idee de-a lui Adrian, iubitul Cristinei Vasiu.

”Pompierii s-au alertat când au aflat că fusta este confecţionată din piele. I-au spus solistei că, pur şi simplu, va lua foc, atunci când va da drumul artificiilor. Cum ea n-a dorit însă să renunţe la show, a fost învăţată de producători cum să se ferească de scântei, pentru a evita problemele. În final a ieşit totul bine”, ne-a spus iubitul Cristinei.

Solista s-a clasat abia pe locul 8, cu doar 5 puncte. Designerul Răzvan Ciobanu şi-a pus mâinile în cap când i-a văzut prestaţia. “O Miss Piggy cu tutu de balerină, din tablă. Cică iubitul ei i-a visat rochia. Îţi dai seama ce coşmar o fi avut săracul om?! E nasol să te bântuie noapte în somn aşa ceva”, şi-a vărsat el năduful.

Răzvan i-a realizat Luminiţei Anghel rochia, dar nu i-a purtat noroc, ca prima dată. Solista a pierdut trofeul, clasându-se pe locul secund. Era vizibil supărată că a pierdut biletul spre marea finală: ”Din păcate, mesajul trupei Voltaj nu ne onorează, arătăm cât de săraci suntem, că nu avem locuri de muncă, ce trist e în ţara asta şi că micuţii plâng.”  

A urcat pe scenă cu sutienul rupt

Trupa Voltaj va reprezenta România la Viena, pe 23 mai
Trupa Voltaj va reprezenta România la Viena, pe 23 mai

O membră a trupei CEJ (ex-Rednex) a cântat cu sutienul rupt şi cu eticheta la vedere. Se pare însă că pe solista din backing vocal a trupei amintite ori nu a deranjat-o, ori efectiv nu şi-a dat seama de postura în care se afla. CEJ a obţinut locul 6 şi 10 puncte cu piesa „We Were In Love”. 

Mihai Trăistariu despre Voltaj: "Piesa lor nu e pe tiparul Eurovision"


    Trupa Voltaj va reprezenta România la Viena, pe 23 mai
Trupa Voltaj va reprezenta România la Viena, pe 23 mai

Mihai Trăistariu, cel care a obţinut locul 4 la Eurovision în 2006 la Atena şi un record de puncte, 172, este de părere că băieţii de la Voltaj şi piesa lor, “De la capăt” nu e potrivită pentru marea finală, din 23 mai, de la Viena: ”Voltaj n-a fost în preferinţele mele, pe tot parcursul show-ului. Îmi menţin totuşi părerea afirmând că piesa lor nu e nici pe departe pe tiparul Eurovision”,  a scris Trăistariu pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net