Fetele lui Cotabiţă nu se dezlipesc de tatăl lor. Aela, Eliza şi Milena se roagă şi îi vorbesc de câte ori au ocazia FOTO EXCLUSIV

image
Vila lui Schumi se află pe malul Lacului Geneva

Trăiesc un coşmar de aproape o lună, de când tatăl lor a căzut ca secerat şi se află în comă. Fiicele lui Gabriel Cotabiţă îşi petrec zilele la spital, sperând ca artistul să dea semne de revenire. Chiar şi atunci când mai ies din unitatea medicală, cele trei surori nu se depărtează prea mult de spital.

Conectat la aparate, cu leziuni cerebrale grave şi cu un prognostic rezervat din partea medicilor, Gabriel Cotabiţă (59 de ani) se luptă din 8 mai, când a făcut stop cardio-respirator, să trăiască.

Alături îi sunt mereu cele trei fiice: Aela (32 de ani) şi gemenele Eliza şi Milena (28 de ani).

Luptă alături de tatăl lor, rugându-se şi vorbindu-i de fiecare dată când intră la Terapie intensivă, unde este internat cântăreţul. Sunt puţine momentele în care cele trei surori părăsesc Spitalul Floreasca, de cele mai multe ori, făcând cu schimbul la căpătâiul părintelui lor. Zile cumplite trăieşte familia lui Cotabiţă de aproape o lună şi coşmarul parcă nu se mai sfârşeşte.

Fotoreporterii Click! ­le-au surprins, luni la prânz, pe gemenele lui Cotabiţă ieşind din spital. Erau însoţite de o prietenă care venise să le ia cu maşina. Triste, îngândurate şi totuşi puţin mai destinse, Eliza şi Milena s-au urcat în maşina amicei lor şi, împreună, s-au îndreptat spre o terasă aflată pe aceeaşi stradă cu spitalul, la o distanţă de doar câteva sute de metri de clinică. Au zăbovit în jur de două ore aici, luând prânzul şi discutând. Apoi, gemenele lui Cotabiţă s-au întors la spital, să-i fie alături tatălui lor.

5 act foto 3 cotabita jpeg
Au luat prânzul la o terasăFoto: Blitz

"Nu există nici o modificare"

image
Au luat prânzul la o terasă

Gabriel Cotabiţă a făcut stop cardio-respirator, în 8 mai, când se afla la sala de sport. Timp de circa 10 minute inima i-a stat, iar creierul nu i-a mai fost oxigenat. Din această cauză, artistul a suferit leziuni cerebrale grave, aflându-se în comă, conectat la aparate. „În prezent, starea pacientului este staţionară, neexistând nici o modificare nici în bine, nici în rău de la momentul în care a ajuns la spital”, ne-au spus surse din spital.

Schumi, «vânat» cu drone

În căutarea unor imagini exclusive cu Michael Schumacher, paparazzii din întreaga lume roiesc în jurul casei sale şi folosesc cele mai noi invenţii ale tehnologiei, inclusiv drone. Din septembrie 2014, atunci când Schumi a revenit în luxoasa sa vilă plasată pe malul lacului Geneva, reşedinţa fostului pilot de Formula 1 e „vânată” constant de ziarişti şi fotografi. Toţi încearcă să surprindă felul în care arată Michael Schumacher la un an şi jumătate de la accidentul de schi care l-a ţinut luni de zile în comă. Acum, multiplul campion mondial a făcut mici progrese în recuperare şi iese zilnic afară, în spaţiu deschis. Potrivit apropiaţilor lui Schumacher, fotoreporterii apelează la drone performante care să capteze din zbor imagini cu fostul mare sportiv. De frica dronelor, familia neamţului a fost nevoită să coloreze geamurile exterioare ale vilei, astfel încât să împiedice accesul aparatelor de fotografiat.

image
Vila lui Schumi se află pe malul Lacului Geneva
Dorian Popa
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
image png
David Popovici, EPA jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
FotoJet (4) jpg
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg