Florin Grozea , ex Hi-Q, intră în afaceri cu vedete! Vezi cum arată solistul şi ce se ocupă acum

Ultima actualizare:
Aylin şi The Lucky Charms
Aylin şi The Lucky Charms

După ce a renunţat la trupa Hi-Q, Florin Grozea a scris o carte şi şi-a dezvoltat aria de afaceri. Acum el conduce prima agenție digitală dedicată artiștilor, pregătește o campanie de finanţare pentru un artsist special.

E vorba de Aylin & The Lucky Charms, trupa de pop-jazz care vrea să plece în turneu în Statele Unite, vara anului viitor, în cele mai importante orașe din istoria jazz-ului. Ideea pe care Florin a propus-o a fost să organizeze o campanie de multifinanţare, apelând la comunitățile românești și turcești din SUA pentru finanțare.

Florin Grozea la sfârşitul lui 2014
Florin Grozea la sfârşitul lui 2014

Primul pas a fost organizarea unui eveniment dedicat acestei mișcări – crowdfunding – de multifinanţare. Artiștii apelează la crowdfunding pentru a strânge fonduri de la fani și susținători, prin micro-finanțări online, dar tipul acesta de campanie e la început în România deși în SUA s-au adunat peste jumătate de miliard de dolari în anul 2013! Prima ediție a conferinței „Crowdfunding în România” a avut loc miercuri, 3 decembrie, la Connect Hub în Bucuerești. Conferința a reunit atât fondatori ai unor platforme românești de crowdfunding, cât și persoane ale căror proiecte au fost finanțate de terțe persoane, în urma înscrierilor propriului proiect pe un astfel de site, din România sau din străinătate


    Aylin şi The Lucky Charms
Aylin şi The Lucky Charms

La Conferința „Crowdfunding în România” Irina Caraivan, membru fondator al platformei www.we-are-here.ro a tras câteva concluzii în ceea ce privește crowdfunding-ul în  România. Potrivit Irinei Caraivan, platforma we-are-here.ro a strâns pentru proiectele înscrise peste 41.000 de euro. Ea a arătat importanța promovării propriului  proiect atunci când cauți să primești finanțare.  Conferința  s-a încheiat cu o dezbatere la care au participat Florin Grozea, artistul a cărui agenție de digital pregătește lasarea unui proiect pe o platformă de crowdfunding din  SUA, Monica Belițoiu și Ariel Constantinof, doi români care și-au finanțat propriile proiecte prin  înscrierea lor pe site-uri românești de crowdfunding dar și Cristian Diaconescu, unul dintre creatorii jocului Black the Fall, finanțat recent pe o platformă americană de crowdfunding.  Cei patru au scos în evidență avantajele acestei practici de strângere de fonduri online și au împărtășit publicului o parte  dintre succesele unui proiect de succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net