Fosta soţie a lui Cabral şi-a refăcut viaţa! Cu cine se iubeşte Luana

8 decembrie 2015
image
Luana Ibacka se iubeşte cu un bărbat mai tânăr ca ea FOTO: Arhiva personală

Luana Ibacka ştie să chefuiască româneşte. În prag de sărbători, Luana a îmbrăcat costumul popular şi a dat o petrecere ca la mama acasă împreună cu actualul ei partener de viaţă şi de scenă. Fosta prezentatoare tv a învăţat de la iubitul ei, Dragoş, instructor de dans, să se mişte dumnezeieşte în paşi de tango.

La Luana Ibacka iubirea a venit în paşi de dans! Fosta prezentatoare tv este îndrăgostită nebuneşte de Dragoş Samoilă, un dansator profesionist care i-a pus inima pe jar. La patru ani de la divorţul de Cabral, Luana poate spune că şi-a găsit jumătatea.

''Aşa ne-am şi cunoscut, la dans, aşa l-am cunoscut şi pe Emy Drăgoi şi continuăm să performăm'', a dezvăluit Luana Ibacka pentru emisiunea ''Focus Magazin''.

Luana a învăţat într-un an cât alţii în zece, iar acum dansează tango cu uşurinţa unei adevărate profesioniste. Cei doi îndrăgostiţi ne-au făcut o demostraţie care ne-a lăsat fără grai.

''Noi am învăţat să dansăm împreună, dansăm de vreo 10 ani, am o şcoală de tango şi practicăm de un an de zile dansul ăsta. E o formă de expresivitate personală şi după cum aţi văzut se poate dansa pe orice'', a spus şi Dragoş Samoilă, iubitul acesteia.

Dacă dansul îi iese de minune, în schimb la cratiţă Luana mai are de învăţat, căci sărmăluţele îi par treabă complicată: ''Nu ştiu să fac sarmale pentru că mi se par destul de migăloase, în schimb ştiu să fac foarte multe alte lucruri care preced sarmalele. Adică avem aşa perioadele de pregătire a stomacului pentru ce urmează gen conopidă cu pesmet, salate''.

Iubitul însă se dă în vânt după mâncarea tradiţională românească, care are parcă alt gust dacă e făcută la foc de lemne. Autentică a fost şi petrecerea cu specific românesc pe care cei doi au organizat-o într-un local din Capitală şi unde invitaţii au dansat până şi-au rupt, vorba aceea, pingelele.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
BeFunky collage (7) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
casa anda adam4 jpg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg