Holograf a filmat un nou videoclip cu invitaţi speciali

Ultima actualizare:

    Holograf a filmat clipul piesei „De câte ori” în regia lui Alex Ceaușufoto: Dorin Constanda
Holograf a filmat clipul piesei „De câte ori” în regia lui Alex Ceaușufoto: Dorin Constanda

Dan Bitman şi colegii lui vor reveni în martie cu un nou videoclip de senzaţie. Cei cinci membrii ai trupei filmează în acest moment în studiouri din afara Bucureştiului un videoclip cu invutaţi speciali. Actrița Ada Condeescu apare în noul loc videoclip, dar sunt și alți invitați-surpriză.

Membrii trupei au fost pe rând şoferii unei perechi de îndrăgostiţi interpretaţi de actorii Ada Condeescu şi Adrian Nartea, invitaţi specialili în videoclipul piesei „De câte ori”, regizat de Alex Ceauşu. Membrii trupei au fost ferchezuiţi precum nişte tineri şi aveau nişte coafuri precum cei din noua generaţie, intrând astfel în ton cu povestea de dragoste din videoclip.

Click! a spionat filmările

În clip, Adrian Nartea, cunoscut din serialele „FastFood” şi „Fiicele marinarului”, este îmbătrânit de la un cadru la altu şi la final fanii vor avea parte de o surpriză. Mesajul din videoclip ar fi că maşina condusă de Holograf îi poartă prin viaţă pe cei doi îndrăgostiţi, iar el o aşteaptă toată viaţa doar pe ea. Ada Condeescu va fi cea care va cânta versurile piesei.

Pentru acest videoclip, s-a folosit o maşină decapotabilă roşie, foarte lungă, în care fiecare dintre membrii trupei o conduc pe rând. Pe bancheta din spate, un cuplu îşi spune povestea de dragoste, însă timpul trece doar peste el, ea rămânând aceeaşi tânără fermecătoare. Membrii trupei Holograf promit o surpriză de proporţii la lansarea videoclipului, care va apărea în două săptămâni.     

În paralel cu această acţiune, se vor filma cadre cu trupa dar nu în varianta standard, ci mai neconvenţional, într-o cameră cu ei „aruncaţi” pe obiectele de mobilier. Dan stă pe un scaun cu spâtarul întors spre cameră şi cântă, Edi Petroşel va sta lungit pe o canapé, Iulian Vrabete e filmat pe jos, in şezut pe un covor, dar sprijinit cu spatele de perete cântand la bass, Romeo Dediu e filmat pe pervazul unei ferestre cu chitara şi  Tino Furtună filmat la un pian. În spatele maşinii, ca fundal de stradă va fi un ecran cu imagini şi fotografii din Los Angeles.

S-au inspirat din clipul „In Demand” al trupei Texas

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
cub anamaria prodan png
florin calinescu png
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net