Horia Moculescu sare la gâtul X Factor: «Păi se pot compară Mihai Morar şi Sână cu Moga şi cu Brenciu?»

simeon stalpnicul png

Toamna anului 2011 a adus în programul celor mai importante posturi de televiziune din România, Pro TV şi Antena 1, două dintre formatele de mare succes din străinătate: Vocea României, respectiv X Factor.

Deşi cele două emisiuni au la bază aceeaşi idee, descoperirea de vedete, există diferenţe semnificative care incită oamenii de televiziune şi nu numai la diverse critici.

Atât Vocea României, cât şi X Factor sunt două show-uri extrem de populare la nivel mondial, în care juriul, format din experţi în materie de muzică, e în căutarea celor mai talentate voci, oameni care n-au avut şansa unei cariere în muzică, care n-au fost descoperiţi la timp, în ciuda talentului lor.

Spre deosebire de X Factor, unde vocile concureţilor sunt analizate de 3 membri ai juriului, Paula Seling, Adrian Sână şi Mihai Morar (foto jos), la Vocea României, juraţii sunt 4 la număr, Horia Brenciu, Marius Moga, Loredana Groza şi Smiley şi ei aleg vocea  fără a ţine cont de aspectul fizic sau gesturile concurentului.

simeon stalpnicul png

Voci autorizate din domeniul muzical românesc au analizat pentru site-ul  werock.ro cele două echipe de juraţi şi au ajuns la concluzia că alegerea membrilor juriului de la X Factor este mai puţin inspirată.

“Din punct de vedere al producţiei, Pro TV-ul este zdrobitor. În materie de muzică, cele şapte persoane care jurizează sunt atât de diferite ca drept de a juriza, încât s-ar putea ca rezultatele să fie viciate din acest motiv. Juraţii de la Vocea României sunt mai potriviţi. Păi se pot compara Mihai Morar şi Sână cu Moga şi cu Brenciu? Media valorii muzicale a juratilor de la Vocea României reprezintă mult mai mult în muzica românească”,  a declarat Horia Moculescu, pentru werock.ro,

Nu numai Horia Moculescu este de părere că Mihai Morar nu este potrivit pentru juriul X factor, ci şi alte voci  au considerat neinspirată alegerea lui Mihai Morar, care, deşi este de ani buni om de radio şi de televiziune, nu are, în ochii publicului, suficiente cunoştinţe muzicale. “Paula trebuie să se lupte mereu cu Mihai Morar şi cu Adi Sână să îi convingă de concurenţii care chiar au voce. În afară de Paula, ceilalţi doi nu au pregătire muzicală”, a declarat, pentru Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
cub Costin Craioveanu png
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul