Inna a mutat un ieşean în Bucureşti după ce a dat un apartament la Cusurgiii în emisiune

image
Inna şi participanţii la concurs

Inna şi băieţii de la 3 Sud Est au fost invitaţi speciali la Marea Mutare, vineri, 5 decembrie, când Cusurgiii de la Radio 21 au făcut Marea Mutare şi au desemnat câştigătorul Apartamentului 21.

Finaliştii concursului Marea Mutarea au venit din toată ţara în Capitală pentru a participa la marea finală. Ei au fost supusi la probe eliminatorii şi au avut de răspuns la câteva întrebări de fidelitate. “Cum se numeşte revista presei din cadrul emisiunii matinale?”, “Cum se numesc prezentatori?”, “Cine este coprezentatoarea matinalului?”, “Cum se numeşte emisiunea matinală?” sau “La ce ora începe?” au fost câteva din  întrebările prin care Cusurgiii le-au testat finaliştilor fidelitatea.

simeon stalpnicul png
Băieţii de la Trei Sud Est au fost şi ei invitaţi la Cusurgiii

Inna şi băieţii de la 3 Sud Est au fost invitaţi speciali ai matinalului, care în această dimineaţă şi-a mutat reşedinţa, din studiorurile Radio 21, într-un centru comercial. Muzica live s-a completat perfect cu emoţia concurenţilor şi cu buna dispoziţie creată de Cusurgiii Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu. „De aici, plec direct la aeroport. Am 3 concerte în Germania. Apoi plec la Londra și de acolo la Madrid. Dar am venit aici pentru a purta noroc unui finalist. Ajut la marea extragere. Ador să văd oameni fericiţi, de aceea am venit la voi”, a spus Inna, a cărui piesă “Diggy Down” s-a auzit live în varianta acustică, pentru prima dată, la Radio 21. De sărbători, cântăreaţa speră să fie acasă alături de cei dragi. Băieţii de la 3 Sud Est nu s-au lăsat mai prejos. Au cântat şi ei live piesa “Emoţii”, cu care au revenit în formulă completă, melodie care a descris perfect stare de spirit a finaliştilor concursului Marea Mutare.

Inna a tremurat şi ea de emoţii când a extras câştigătorul. Moşneguţu Liviu Florin din Iaşi se va muta în Bucureşti, pentru că a devenit proprietarul Apartamentului 21.  Toţi ceilalţi participanţi au plecat şi ei acasă cu premii. „Niciodată nu e prea târziu, nu renunţaţi! Eu am înregistrat 40 de piese până am avut una de succes!”, a ţinut să îi înveselească Inna. „Să continuaţi. Sigur veți mai avea parte de şanse”, au adăugat şi băieţii de la 3 Sud Est, care la finalul au cântat piesa Liberi.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Arme chimice
Lavrov la Adunarea Generala ONU FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png