Iubitul Andreei Bălan vrea să îmbătrânească lângă ea: «Ne iubim mult!»


    Andreea Bălan (31 de ani) se iubește cu actorul George Burceafoto: Dorin Constanda
Andreea Bălan (31 de ani) se iubește cu actorul George Burceafoto: Dorin Constanda

După câteva dezamăgiri în dragoste, Andreea Bălan (31 de ani) poate spune că a făcut, în sfârşit, alegerea perfectă. Actorul George Burcea, noul iubit al solistei, se vede „grizonat” alături de ea, pesemne că dragostea lor va dura până adânci bătrâneți.

Pentru Andreea Bălan lucrurile par să se fii liniştit cel puţin la capitolul dragoste. Înşelată de Keo şi dezamăgită de americanul Michael, Andreea zâmbeşte acum mai fericită ca niciodată la braţul noului ei iubit, actorul George Burcea. Acesta a făcut declarații în exclusivitate pentru reporterii emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până joi, de la 00.15, la Prima TV.

Despre viața mondenă, Burcea a declarat că nu vrea să iasă în evidență. „Sunt nou, 28 de ani. Îmi văd de treaba mea. Îmi fac treaba, îmi fac meseria, de actor, de scriitor, nu vreau să mă axez sau să zic «Wow!»”, a mărturisit el.

Iar relația cu Andreea Bălan merge foarte bine, din spusele lui. „Doi oameni care se iubesc, nimic mai mult, nimic special, nimic wow, doi oameni care se iubesc foarte mult, atât”, a declarat el, semn că celebritatea Andreei nu a fost un factor decisiv în relația lor.

Atât de mult se iubesc, încât, întrebat dacă se vede îmbătrânind alături de Andreea, George Burcea a răspuns foarte prompt: „Grizonat, așa! Da!”.

Dacă tot a decis să scoată capul în lume pe la evenimentele mondene cu sau fără Andreea, George este foarte atent în privinţa ţinutelor sale şi trebuie să recunoaştem că solista are ceva gusturi în materie de bărbaţi. Actorul recunoaște că are destulă încredere în sine atunci când vine vorba de vestimentație: „Mă pricep foarte bine. Poate mai colaborăm (cu Andreea, n.r.), poate ne mai spunem lucruri, dar nu mă bazez numai pe ce spune ea. Adică știu foarte bine cu ce trebuie să mă îmbrac și am încredere că mă îmbrac bine, și dacă dau chix, asta e”.

Iubitul cântăreţei este atât de sigur de puterea lui de seducţie încât nu dă doi bani pe gura lumii slobodă. Cu aşa atitudine, suntem convinşi că relaţia lor va dura mult şi bine. „Dacă nu ar fi şi critici atunci să fie aşa doar, să trăieşti în bine şi frumos... indiferent de cât de bine ai face lucrurile, cât de frumos le-ai face, este imposibil să nu se găsească persoane care să te critice”, a încheiat actorul.

cub camelia șucu (1) png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg