Iubitul turc o ține sub papuc! Otilia nu are voie să iasă din casă fără sutien VIDEO EXCLUSIV


    Otilia „Bilionera”
Otilia „Bilionera”

Ce nu face omul din dragoste? Otilia "Billionera", vrea nu vrea trebuie să poarte sutien. Asta din cauza iubitului turc, care îi interzice să poarte haine sexy, iar artista se conformează. Cu toate acestea, Otilia își va lua revanșa. Își va aduce iubitul în România pentru a-l învăța cum să mulgă vaca, sau să facă sarmale.

Cine ar fi spus că un bărbat va reuşi să o ţină pe Otilia sub papuc? Dar iată că artista face mari sacrificii din dragoste, cel puţin atunci când iubitul turc este lângă ea. Când nu, artista îşi mai uită sutienul acasă.

„Shhh, nu mă spuneţi! Nu prea mă lasă să nu-mi iau sutien. Da, nu este de acord şi dacă ar fi să mă iau după el aş purta şi basma în cap”, spune artista, parcă puțin speriată că iubitul ar putea afla de „isprava” ei.

Mai mult, Otilia consideră că ceea ce îi „impune” iubitul ei este o privare de libertate. „Este o privare de libertate. Respect foarte mult femeile care fac acest lucru. Este de admirat că se păstrează doar pentru familie, doar pentru bărbaţii lor, dar eu nu aş putea să fac asta. La început când mă vedea în pantaloni scurţi. Nu, că ţi se vede fundul, ţi se văd sânii, decolteul e prea mare”.

Şi pentru că este Ramadamul, cântăreaţa a fost nevoită ca în ultima lună să-şi ascundă trupul în haine cât mai largi pentru a nu-l tenta: „Am încercat să-i respect religia. A fost în ţară dar a trebuit să mă îmbrac cu o cămaşă de noapte lungă de bunică, ca să nu-l tentez. Pentru că în Ramadam nu ai voie să faci nimic. Ţii post, te rogi, deci mi-a spus dacă vin o să te rog să îţi iei o cămaşă foarte largă ca să nu-ţi văd formele trupului”.

Însă îi putem vedea formele apetisante în cel mai recent videoclip, al piesei "Aventura". Otilia nu preferă aventurile, căci ea şi iubitul turc au împlinit 9 luni de relaţie, iar cântăreaţa i-a întâlnit deja pe părinţii lui: „I-am cunoscut o dată însă ei sunt foarte religioşi, sunt în altă lume. Am avut o rochiţă până la genunchi. O să-l iau pe el la părinţii mei, în Suceava în luna august. Să îl pun la munca de jos, să hrănească văcuţa, să dea mâncare la porci, să măture în curte, să facă sarmale, să vadă şi el cum e la noi la ţară”, a spus ea.

Însă, artista nu îşi face planuri de măritiş. Din contră, cântăreaţa nu şi-ar schimba religia din dragoste: „Cred că e o dovadă de slăbiciune, nu ştiu dacă aş putea să o fac. În momentul de faţă nu aş putea să o fac, pentru că am şi eu familie mea, nu ştiu cum ar putea să reacţioneze. În familia mea am şi unchi preoţi, deci ar fi o lovitură prea grea pentru ei.Nu mă gândesc la nuntă deocamdată cu el. Nu, nu”.

Otilia a dezvăluit totul în emisiunea Click!

Otilia a venit la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, la Prima TV, de la ora 23.30. Întrebată dacă viața în „casa” ei nu este plictisitoare cu atâtea restricții, cântăreața a răspuns că e interesant: „Nu e plictisitor, e interesant pe de-o parte, dar abia aștept să se termine. A fost greu la început, mai ales faptul că dormeam în aceeași casă, dar în paturi separate”. Cu toate acestea, îndrăgostiții vor avea ocazia să și împartă patul. Întrebată dacă va apuca să doarmă cu iubitul ei, Otilia a răspuns: „Da, cât nu suntem căsătoriți, da. Dacă eram căsătoriți, între ora 21.00 și ora 3.00 dimineața, când se presupune că Allah doarme, are voie să doarmă cu mine. Asta e doar pe timpul Ramadamului. În rest nu avem interdicție”.

Cât despre părinții ei, artista este mulțumită. Aceasta spune că îi lasă libertatea de a alege atunci când vine vorba de așa ceva: „Ai mei nu se bagă în viata mea, au încredere în deciziile mele. Mama a fost foarte amuzată la început când îi povesteam că port cămașă cum are bunica, zicea «Hai că îți trimit mai multe de aici de la bunica de acasă»”.

Întrebată dacă a înțeles repede obiceiurile iubitului turc, Otilia a răspuns că nu are încotro: „Trebuie să le înțeleg, altfel nu putem conviețui. Cum el îmi înțelege munca, și eu trebuie să-i înțeleg tradițiile, religia, să-l respect”. Cu toate acestea, chiar dacă îi înțelege munca, iubitul turc nu o și apreciază: „«Bilionera» i-a plăcut, «Aventura», noul videoclip al piesei nu-i place (iubitului, n.r.). «Bilionera» în Turcia e puțin mai cenzurat, adică secvențele cu rochița roșie nu există, doar câteva secvențe în care nu se vede mare lucru. Nici «Aventura» nu va ajunge așa cum e în Turcia, va fi refăcut”.

Cât despre melodie, Otilia a descris-o ca pe o poveste: „În melodie este vorba despre două persoane care se plac, el încearcă să o cucerească, însă ea nu-și doreste o aventură”. Otilia nu i-a atribuit, totuși, o semnificație anume: „Este o poveste gândită așa, în general, pentru majoritatea femeilor care trec prin așa ceva”, iar când moderatorul emisiunii a încercat să sugereze că după melodia „Bilionera”, Otilia urmează să încheie „Aventura” cu milionarul, artista nu s-a lăsat intimidată: „Fiecare interpretează cum vrea”.

Iar de viața de la țară, iubitul ei turc nu a scăpat. Otilia vrea să se răzbune pe el pentru că a trebuit să îi respecte toate restricțiile: „Iubitul meu va trebui să învețe să mulgă vaca pentru că eu i-am respectat regulile. Acum îl pun și eu la chin, m-a ținut el o lună, m-a torturat, acum e rândul meu. O să-l duc acasă la bunici, la Suceava. O să-l învăț eu să mulgă vaca”, a spus artista.

Dar Otilia nu trebuie să-şi facă griji din cauza religiei, căci în showbizul românesc mai sunt şi alte dive căsătorite cu bărbaţi musulmani. Cel mai bun exemplu este Andreea Marin a cărei căsnicie cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk merge brici. Şi Anca Neacşu şi-a găsit fericirea în Turcia, iar blonda este căsătorită de 3 ani cu Serkan Yaman.

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg