Iulia Vântur, o să-ţi vizitezi iubitul la închisoare în India?

Ultima actualizare:
Așa arătau Iulia și  Salman în 2002
Așa arătau Iulia și Salman în 2002

Şoc la Bollywood! Actorul Salman Khan a fost condamnat, miercuri, la cinci ani de închisoare pentru ucidere din culpă. Starul bollywoodian a ascultat verdictul cu lacrimi în ochi. Vestea este o lovitură grea şi pentru vedeta noastră Iulia Vântur, care are de doi o relaţie misterioasă cu indianul.

Noroc că Iulia Vântur e în pauză de filmări la ”Ferma vedetelor”, că îşi poate plânge în linişte iubitul! Miercuri, India a fost în şoc după ce judecătorii tribunalului din Mumbay l-a condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pe starul Salman Khan (49 de ani).

Click! a surprins-o ieri  după-amiază cu două  geamantane uriaşe
Click! a surprins-o ieri după-amiază cu două geamantane uriaşe

Actorul miliardar a primit cu lacrimi în ochi decizia judecătorilor care, după 13 ani, au reuşit să dovedească faptul că artistul s-a urcat băut şi cu permisul suspendat la volanul bolidului Toyota Land Cruiser, care a lovit cinci oameni ai străzii. În septembrie 2002, în cartierul Bandra, actorul de la Bollywood l-a ucis pe Noor Ullah Khan, atunci în vârstă de 38 de ani, şi le-a rănit pe celelalte patru, apoi a fugit de la locul accidentului.

Salman Khan a negat tot timpul că el s-a aflat la volan, afirmând că şoferul său, Ashok Singh, conducea automobilul. Potrivit declaraţiilor martorilor care au văzut că artistul a fost cel care a coborât pe portiera din dreapta maşinii (n.r. în India, maşinile au volanul pe dreapta), şoferul a spus că motivul pentru acest gest este faptul că portiera din stânga era blocată. Principalul martor al acuzării, fostul bodyguard al starului, Ravindra Patil, care se afla cu el în maşină, a murit între timp de tuberculoză.

Salman Khan,  alături de mama  lui, la ieșirea din  tribunal, după ce a  ascultat verdictul
Salman Khan, alături de mama lui, la ieșirea din tribunal, după ce a ascultat verdictul

Presa indiană a punctat ca fiind cel puţin suspectă dispariţia lui Patil şi l-a acuzat pe Khan, cu o avere de 200 de milioane $, inclusiv de mituirea martorilor. Se pare însă că văduva bodyguardului l-a „turnat” în faţa magistraţilor, schimbându-şi declaraţia.Condamnarea l-ar putea costa pe Salman Khan peste 100 de milioane $, fiind declarat în ultimii 2 ani cel mai bine plătit actor de la Bollywood. Tot în ultimii doi ani, în viaţa lui a apărut şi românca Iulia Vântur, căreia indienii i-au spus mereu „Lulia”. Blondina a stat în 2013 câteva luni în India, apoi a făcut de mai multe ori „naveta”. N-a recunoscut niciodată că se iubeşte cu Salman Khan, dar au apărut mai multe fotografii cu ei împreună, cea mai recentă fiind de la nunta surorii actorului, unde Iulia a stat la loc de cinste. Ieri, toată ziua, Vântur a stat închisă în casă.În jurul orei 18.00, a ieşit cu două geamantane pe care le-a urcat în maşină şi apoi a plecat spre ieşirea din Bucureşti. Vedeta nu a putut fi contactată telefonic, fiind probabil prea afectată de nenorocirea care s-a abătut asupra iubitului indian, care a făcut-o star în India şi cu care s-a zvonit că s-ar putea chiar căsători.

Ce făceau în 2002

În urmă cu 13 ani, când a avut loc accidentul, Iulia și Salman nici nu visau că se vor întâlni. Românca avea 22 de ani, era studentă la Drept și abia intrase la Pro Tv Iași, unde prezenta știrile. În schimb, indianul era deja un star, cu 14 ani de carieră în spate. Avea la momentul accidentului 36 de ani și o avere de peste 50 de milioane de dolari, strânsă din peste 25 de filme. În acelaşi an, actorul încerca să treacă peste despărţirea de frumoasa actriţă Aishwarya Rai (41 de ani).

Iulia Vântur n-a recunoscut  oficial relația cu Salman  Khan, dar de doi ani face  „naveta” România-India
Iulia Vântur n-a recunoscut oficial relația cu Salman Khan, dar de doi ani face „naveta” România-India

Pleacă la Salman?


    Click! a surprins-o ieri  după-amiază cu două  geamantane uriaşe
Click! a surprins-o ieri după-amiază cu două geamantane uriaşe

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Iulia Vântur, miercuri seară, la doar câteva ore de la pronunțarea verdictului pentru Salman Khan, extrem de supărată și agitată. Cu două geamantane pe roți încărcate în mașină, vedeta a gonit spre un restaurant din Pipera, unde o aștepta o prietenă. Oare Iulia a decis să-și facă bagajele în grabă și să plece repede în India, la Salman Khan? Timp ar avea, întrucât la emisiunea ”Ferma vedetelor” este pauză de filmări, iar transmisiunile live încep abia pe 30 mai.

Ultima oră

Miercuri seară, avocaţii starului au anunţat că Salman Khan va fi adus mâine la puşcărie. Apărătorii lui susţin că vedeta suferă de o boală a nervilor, care i-ar putea paraliza faţa şi că nu poate suporta regimul de detenţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Stefan Bănică Stela Enache
banner bianca dragusanu png
sorin bontea instagram jpg
Banner Irinel Columbeanu
Ce probleme de sănătate are Antonia și cum le rezolvă!
cub alin oprea larisa uță png
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
image
actualitate.net
image
actualitate.net