Johnny Depp, petrecere de pomină acasă la Clejani! Cum s-a distrat superstarul

Ultima actualizare:

    Toată familia Clejanilor s-a fotografiat cu actorul americanFOTO: Arhiva personală
Toată familia Clejanilor s-a fotografiat cu actorul americanFOTO: Arhiva personală

Revedere memorabilă între Johnny Depp şi Ioniţă de la Clejani. Prieteni de-o viaţă, lăutarul şi ''piratul din Caraibe'' au încins o petrecere de pomină. Ioniţă l-a invitat pe actor acasă la el, în Clejani, ca să îl omenească până la capăt. Margherita, fiica lui Ioniţă şi a Vioricăi, a fost nelipsită. Cu silicoanele la vedere, tânăra s-a făcut remarcată la braţul superstarului.

Trupa "The Hollywood Vampires", din care fac parte Johnny Depp, Joe Perry şi Alice Cooper, a susţinut în Capitală un concert de zile mari. Odată cu vizita lui în România, Johnny Depp nu a uitat de vechii lui prieteni, Ioniţă şi Viorica de la Clejani. Superstarul i-a vizitat pe aceştia în casa lor din afara Bucureştiului. Au stat la poveşti, iar Johnny a fost răsfăţat cu cele mai alese bucate. Şi pentru că 45 de kilometri îi despărţeau de aglomeraţia urbană, lăutarii şi Depp au putut petrece departe de ochii curioşilor.

O prietenie lungă îl leagă pe "Piratul din Caraibe" de unul dintre cei mai apreciaţi lăutari de pe la noi. Cei doi s-au cunoscut în anul 2000, atunci când Ioniţă a cântat alături de Taraful Haiducilor, în filmul actorului american, "The Man Who Cried". Din acea zi, piratul s-a îndrăgostit de muzica gipsy aşa că i-a chemat pe Ioniţă şi pe Viorica să îi cânte acasă, în Los Angeles.

S-au simțit ca acasă

Înainte de vizita de la Clejani, Johnny Depp a mers prin majoritatea localurilor de fiţe din Capitală. Escortat de bodyguarzi şi însoţit de Joe Perry şi de Alice Cooper starul a petrecut non-stop. În timp ce se distra într-un pub din Centrul Vechi, poarta de acces a fost "acoperită" de o pătură neagră. Aşa că, timp de câteva ore, starul de la Hollywood a avut parte de discreţie totală.

Clejanii nu au putut rata concertul din Capitală. Ba chiar au stat în culise. Margherita, fata Clejanilor, şi-a scos la înaintare toate armele din dotare pentru a-l cuceri pe Johnny Depp.

Margherita de la Clejani, cu silicoanele la înaintare în fața lui Deep

S-a îmbrăcat foarte provocator şi a etalat un decolteu periculos de sexy. Apoi nu a putut rata ocazia de a-şi face o fotografie de colecţie cu starul, lipindu-şi silicoanele de pieptul lui. După show, vampirii de la Hollywood au petrecut din nou, până dimineaţă, cu lăutari şi cu mâncare din belşug.

Vampirii de la Hollywood n-au stat o clipă locului, în mini-vacanţa din România. Au mers la castelul Bran, unde au fost însoţiţi de celebrul regizor Tim Burton, sosit special în România pentru a-i face o surpriză bunului prieten Johnny Depp, dar au vizitat şi castelul Peleş.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net