Katie Holmes va juca din nou rolul lui Jackie Kennedy

Ultima actualizare:

    Katie Holmes va juca din nou rolul lui Jackie Kennedy, într-un serial dedicat acesteiaFoto: Hepta
Katie Holmes va juca din nou rolul lui Jackie Kennedy, într-un serial dedicat acesteiaFoto: Hepta

Actriţa Katie Holmes va juca din nou rolul lui Jackie Kennedy, în continuarea miniseriei de televiziune "'Familia Kennedy", care a fost difuzată prima dată în 2011.

Actriţa americană Katie Holmes, în vârstă de 35 de ani, va relua rolul lui Jackie Kennedy, pe care l-a jucat prima dată în miniseria de televiziune "Familia Kennedy", din 2011, potrivit contactmusic.com. Noua miniserie va avea patru episoade de câte o oră şi se va numi "The Kennedys: After Camelot". În 2011, Katie Holmes a interpretat-o pe prima doamnă a Statelor Unite în cele opt episoade ale serialului, alături de Greg Kinnear, Barry Pepper şi Tom Wilkinson. Continuarea serialului va avea premiera în 2016 şi va prezenta viaţa lui Jackie Kennedy, după asasinarea preşedintelui american şi căsătoria ei cu miliardarul grec Aristotel Onassis. Holmes va fi şi producător executiv al noii miniserii şi va şi regiza unul dintre episoade.

"«Familia Kennedy» a fost o producţie extraordinară despre viaţa uneia dintre cele mai cunoscute familii din lume. Suntem încântaţi că am putut obţine drepturile pentru ecranizarea acestei poveşti minunate şi suntem încrezători că noua miniserie va fi primită cu la fel de mult entuziasm ca şi precedenta", a declarat preşedintele Reelz Channel, Stan E. Hubbard.

"Katie a interpretat-o cu eleganţă pe Jackie Kennedy în prima miniserie şi acum va continua în rolul care o arată pe Jackie transformându-se în Jackie O. pe care lumea o cunoaşte cel mai bine. Katie este curajoasă, dedicată şi perfectă pentru acest rol. Este o femeie puternică şi talentată, care înţelege cât de specială şi respectată a fost Jackie Onassis, ca simbol internaţional", a mai spus Hubbard.

Katie Holmes a devenit cunoscută prin rolul din serialul de televiziune "Dawson's Creek" şi s-a remarcat apoi în lungmetrajul "Batman - Începuturi". Actriţa a fost căsătorită cu Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani, de care a divorţat după şase ani, în 2012. Cei doi au o fetiţă, Suri, în vârstă de opt ani.

image
image
image
image
image
image
Delia jpeg
5 denisa tanase mircea branzei afaceri imobiliare de milioane in dubai 2 jpg jpeg
cub sensy png
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
banner Ilinca Obădescu gif
banner miron cozma png